ZETApress

hírportál

Újra itt a Titanic!

Visszaszámlálás indul: 66 nap múlva itt a Titanic! Filmbarátok, mozirajongók, figyelem! Elő a naptárakkal, ideje pirossal bekarikázni április 7-ét, hiszen ezen a napon veszi kezdetét a 18. Titanic Filmfesztivál, Magyarország legnagyobb nemzetközi filmes seregszemléje.

A program már javában alakul, hamarosan részleteket is elárulunk majd, de azt már most garantálhatjuk, hogy a kínálat a hagyományokhoz híven idén is bővelkedik a különlegesnél különlegesebb alkotásokban a világ minden pontjáról. A nevezési időszak egészen február 20-ig tart, és ki tudja, talán az utolsó pillanatban beküldött filmek közül kerülnek ki a fesztivál legizgalmasabb filmjei.

A Raindance-szal együttműködő szervezők szívesen fogadják a közönség ötleteit is. Ha valaki hallott, vagy olvasott olyan filmről, netalán még látta is, amelyről úgy gondolja, hogy nem hiányozhat az idei Titanic fesztivál programjából, ne habozzon ezt a tudtukra adni.

Ne feledjék: kizárólag olyan, 70 percnél hosszabb játékfilmek szerepelhetnek a programban, melyek 2010. január elseje után készültek és még nem kerültek Magyarországon nyilvános bemutatásra. Ajánljanak filmet, vegyenek részt a fesztivál programjának kialakításában! Ötleteiket, javaslataikat hétfőtől juttathatják el hozzánk honlapunkon ? kéri Czifra Réka sajtómunkás.

Szóljon hozzá!