ZETApress

hírportál

A belső kör

Milo Malakian számára egyedül a klánja fontos: a családja, a gyökerei? A nagycsalád számára szent. Senki nem szegheti meg a törvényeit. Ez egy biztonságot nyújtó közösség, mivel mindenki tisztában van a szabályokkal.

Itt mindenki megbízhat az övéiben. Így a minimálisra csökkenthető a kockázat. Ilyen körülmények között komolyan lehet dolgozni. Akciókat szervezni. Főként egy bizonyosat. Egy igazán nagy dobást. Talán az utolsót ? láttuk délelőtt a Mammut Palace moziban A belső kör című 95 perces francia traillerben, mely a napsütötte, luxusautókkal teli francia Riviérán játszódik, és bővelkedik üldözési jelenetekben.

Ez után a buli után Milo úgy tervezi, kiszáll, a klán nőtagjainak sorsát pedig egyenes ági örökösére, egyetlen életben maradt fiára, Antonra hagyja. Anton azonban másfajta életre vágyik. Titkos kapcsolata Elodie-val ráébreszti, apja milyen erőszakos világban él, és hogy nincs belőle kiút. Márpedig neki kiutat kell találnia. Elkerülhetetlenül kenyértörésre kerül a sor. Egy törvényszerűen keserű és véres harc veszi kezdetét egy sértett apa és egy, az atyai örökség súlyát hordozni nyíltan nem kívánó fiú között.

Rendezte: Laurent Tuel. Producer: Alain Terzian és Christine Gozlan. Főszereplők: Jean Reno, Gaspard Ulliel, Vaniha Giocante és Sami Bouajila. Bemutató jövő csütörtökön a Mokép-Pannónia Kft. forgalmazásában.

Szóljon hozzá!