ZETApress

hírportál

A tini-sztár újra szinkronizál

Dósa Matyi a várva várt Rocktábor 2: Záróbuli szinkronhangja. A magyarországi rajongók igazi csemegére számíthatnak, hiszen a Rocktábor 2: Záróbuli felvonultatja az összes kedvenc szereplőt ? tudatta Ollé Ágnes.

Újra kieresztik hihetetlen hangjukat, világszínvonalú koreográfiákat adnak elő, vagyis benne lesz minden, amiről ez a zenés szuperprodukció ismert. A Luke-ot alakító híres tini-sztárnak, Matthew Mdot Finley-nek Dósa Matyi kölcsönözte a hangját.

Te elmennél egy olyan nyári táborba, mint a Rock-tábor?

Természetesen! Nagyon jó dolognak tartom a táborozást. Kiskoromban is nagyon szerettem. Ha a rock-tábort vesszük, oda is szívesen elmennék.

Mennyiben hasonlítasz az általad szinkronizált karakterre?

Külsőleg biztos nem. Először szinkronizáltam színes bőrű színészt/énekest. Amiben hasonlítunk, hogy mind a ketten szeretjük a zenét!

Milyen élményeid vannak a szinkronizálásról?

Nagyon szeretek szinkronizálni, csak sajnos kijöttem a pörgésből, mert Szolnokon dolgozom a Szigligeti Színházban és onnan nehéz feljárnom Budapestre, de amikor keresnek, és ráérek, szívesen megyek. Eddig csak jó emlékeim vannak a szinkronizálásról!

Hogyan telik egy hétköznapod?

Ha a színházi évadot nézzük, akkor elég zsúfolt: 8-kor ébresztő, reggeli és egy kis szöveg átnézés, majd 10-től színpadi próba 2-ig. 2-től 3-ig ebédszünet, 3-tól pedig már énekóra, majd 4-től táncóra. 7-től aztán előadás egészen 10 óráig.

Mit csinálsz legszívesebben szabadidődben?

Amikor tehetem, a családommal töltöm az időt, de emellett szeretek olvasni, teniszezni, énekelni, utazgatni.

Mostanában milyen zenéket hallgatsz?

Mindenevő vagyok a komolyzenétől a modernig.

Az eddigi szerepléseid, fellépéseid közül melyikre vagy a legbüszkébb?

Sokat felsorolhatnék azokból a szerepekből, amikre nagyon büszke vagyok, de talán a legnagyobb dolog az volt eddig, amikor 11 évesen Nyilas Misit játszottam a József Attila Színházban. 4 évig tagja voltam egy olyan csapatnak, ahol nagyon sokat tanultam az életről és természetesen a filmes szakmáról, és ahol nagyon sok barátot szerezhettem, ez a Barátok közt volt. 2 éve pedig a High School Musical 3 betétdalát énekelhettem el Széles Izával egy Varsói klipforgatással egybekötve. Utána 21 évesen Rómeót alakítottam a Szolnoki Szigligeti színházban ? mondta el Matyi.

Legközelebb a Rocktábor 2: Záróbuli című filmben hallhatjuk, abban az ízig-vérig rock ?n roll musicalben , amely a zene, a tánc és a nyár adta szabadságot ünnepli. Magyarországi tévépremierje szeptember 18-án, szombaton, 10:30-kor lesz a Disney Csatornán.

Szóljon hozzá!