ZETApress

hírportál

Meglettek a hölgyek

Lehullt a lepel az Üvegtigris 3 női szereplőiről. Június 21-én elkezdődött a forgatás, de már a 16-i sajtótájékoztató óta folyt a találgatás, vajon a hat jól ismert balek mellett kik alakítják a film három női szereplőjét: Nikit, Nórát és Fannyt?

Immár nem titok, az Üvegtigris harmadik részének női főszereplője Szabó Erika, Kamarás Iván feleségeként Pikali Gerdát láthatja a közönség, Fanny szerepében pedig a Magyar Színház tehetséges művésze, Ruttkay Laura tűnik fel a vásznon. A trilógia harmadik, akció-dús és erotikától sem mentes része december 16-ától látható a mozikban.

Június 21-én elkezdődött az Üvegtigris 3 forgatása, mely előreláthatólag augusztus elejéig tart. A produkció sokáig nem árulta el, hogy kik játsszák majd a film nőalakjait, de immár nem titok, hogy a Barátok közt egykori Tildája, Szabó Erika a film női főszereplője. Ő Nikit, a dögös modellcsajt alakítja, aki gyönyörű és ellenállhatatlan, ugyanakkor természetes kisugárzásával a Lalit megformáló Rudolf Pétert is rabul ejti.

A jól menő ügyvéd (Kamarás Iván) vérbő, rámenős feleségeként (Nóra) Pikali Gerdát láthatja majd a közönség, aki saját és férje sorsát egyaránt a kezében tartja. Mellette Fanny szerepében a Magyar Színház tehetséges művésze, Ruttkay Laura tűnik fel a vásznon. Ő egy visszafogott, ámde talpraesett nő, akinek fő foglalkozása, hogy egy sikeres férfi szeretője legyen.

Az Üvegtigris 3 forgatókönyvét Búss Gábor Olivér, Hársing Hilda dramaturg és Rudolf Péter írták, az operatőr Kapitány Iván, a vágó Kiss Wanda, a rendező Rudolf Péter. Az akció-dús és erotikától sem mentes Üvegtigris 3-at december 16-ától láthatja majd a közönség a hazai mozikban a Szuez Film forgalmazásában.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Talma és az Üvegtigris | ZETApress

Szóljon hozzá!