ZETApress

hírportál

Júniusi autósmozi

Stílusosan bőgeti fel a motorokat a Budapest Rooftop Cinema, a MOL Limo és a Westend Bevásárlóközpont közös autósmozija: a Coen testvérek kultikus A nagy Lebowski című filmjével indul június 3-án szerdán 21 órakor a Nyugati téri Westend Drive-In Cinema.

Nyolc év alatt a Budapest Rooftop Cinema megtanult minden helyzethez alkalmazkodni, minden kihívással megküzdeni – most sincs ez másképpen, amikor a járványveszély miatt még mindig életben vannak a rendezvényeket korlátozó intézkedések, így se moziba, se tetőmoziba nem mehetünk. A csapat nagyon sokat gondolkodott rajta, hogyan tudná mégis biztonságos körülmények között lehetővé tenni, hogy Budapestnek idén se kelljen lemondania a kultklasszikus és örökzöld mozis slágerekről – tudatta Molnár Kata Orsolya.

A megoldást a MOL Limóval és a Westend Bevásárlóközponttal közösen szállítja a főváros meghatározó filmvetítő formációja: talán a filmrajongóknak is legalább akkora öröm, mint a szervezőknek, hogy a kijárási korlátozások feloldásával, június 1-jén pünkösdhétfőtől ismét lesz Budapesten autósmozi – méghozzá a Westend külső parkolójában. A Westend Drive-In Cinema nevet viselő moziban a Budapest Rooftop Cinemában megszokott klasszikus filmek lesznek műsoron: A nagy Lebowski című kedvencet nem kisebb alkotások követik a nyitóhéten, mint az Amerikai szépség, a Joker, a Pomádé és a Vissza a jövőbe. Az éppen aktuális műsort az érdeklődők mindig megtalálják a Budapest Rooftop Cinema honlapján és Facebook-oldalán. Az esemény logisztikai támogatója a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft.

Az elmúlt hetekben az egészségügyi dolgozók, rendőrök, mentősök, tűzoltók még az átlagosnál is többet tettek az emberekért, ezért a szervezők úgy döntöttek, hogy vetítésenként 5 autós helyet ingyen biztosítanak a számukra. Ezekre a helyekre a vetítés előtti napon 18 óráig lehet regisztrálni az info@budapestrooftopcinema.hu emailcímen.

A moziban a 19:30-as kapunyitást követően minden este 21 órakor indul a vetítés, jegyeket autónként egységesen 3887 forintos áron lehet kizárólag elővételesen online vásárolni ? függetlenül attól, hányan ülnek a kocsiban. Az ajánlott létszám az optimális kilátás végett 2 fő az első üléseken! A MOL Limo felhasználóinak a közösségi autómegosztó fix összeggel ellentételezi a várakoztatás díját, és dedikált parkolóhelyeket vehetnek igénybe. A szervezők azokra is gondoltak, akik nem vezetnek: ők ugyanezért az árért a helyszínen parkoló MOL Limókba válthatnak helyet. Szintén előre megrendelhetők online, a Cooltix.hu rendszerén keresztül a mozikban megszokott üdítők és ropogtatni valók is – a járványveszély miatt a helyszínen nem lesz lehetőség sem jegyet, sem büfétermékeket vásárolni.

Szóljon hozzá!