ZETApress

hírportál

Álomnagyi a Westendben

ÁlomnagyiA hét féltestvérből álló szedett-vedett társaság, két évig boldogan élnek együtt tágas lakásukban, de a nyári vakáció idejére, ki kell költözniük otthonukból. Különböző szülőkhöz kerülnek ? láttuk ma délben az Álomnagyi című 99 perces francia?belga vígjátékban a Cinema City Westend 10. teremben.

A legfiatalabb, a kis Gulliver a tengerparton élő nagymamájához. A különc Aurore azonban nem éppen átlagos nagyi: ahelyett hogy vigyázna unokájára, szívesebben bulizik. Ezért aztán a fiú féltestvérei elhatározzák, hogy Gulliver megmentésére indulnak, és kezdetét veszi egy újfajta családi forradalom. Aurore nagyi már teljesen meg volt róla győződve, akadályok nélkül élvezheti az élet örömeit, amikor megjelenik ajtajában ez a hét nem mindennapi gyerek, hogy rendet teremtsen?

Szereplők: Chantal Ladesou ? Aurore, Julie Gayet ? Sophie, Thierry Neuvic ? Philippe, Julie Depardieu ? Agnès, Lucien Jean-Baptiste ? Hugo, Claudia Tagbo ? Babette, Philippe Katerine ? Claude, Arié Elmaleh ? Paul. Rendező: Gabriel Julien-Laferrière. Forgatókönyvírók: Gabriel Julien-Laferrière és Sébastien Mounier. Producerek: Yves Darondeau és Emmanuel Priou. Zene: Frédéric Fortuny. Vágó: Thomas Beard. Bemutató október 17-én a Big Bang Média forgalmazásában 12 éven felülieknek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Bt4pa2lR_Rk[/youtube]

Szóljon hozzá!