ZETApress

hírportál

Vérrel festett versek

Három művész, három egyéniség, három műfaj egy rendhagyó kiállításban. Hegedűs Hajnalka versei a falakon, amely sorok megihlettek két festőt. Nagy Gábor és Szalai Klári képei ötvözik egy egésszé a különálló alkotásokat ? tudtuk meg Rádi Károlytól.

Szürreális képvilág, villoni szókimondás és Latinovitsot idéző érzelmek keveregnek az eReSz Klub falai között a július 31-én kedden éjjel 22 (!) órakor megnyíló rendhagyó kiállításon. Vörösbe és feketébe borul a kiállítóhely, ahol kulináris élvezetek ? vörös borok, vörös húsok ? is várják a látogatókat, hiszen Nagy Gábor a festészeten kívül mesterszakácsként is helyt áll.

A zenei élvezetek felelőse Pilló Péter, aki élő gitárjátékával szórakoztatja a vendégeket. És hogy minden jelenlévőnek jól kezdődjön a napja, a rendezők éjfélkor tombola húzást tartanak, melynek keretén belül kisorsolásra kerül Nagy Gábor három alkotása. A megnyitón rengeteg érdekességre és részletre derül fény a sejtelmes gyertyafényben. A rendezők szeretettel várnak minden, a megszokottól eltérő élményekre vágyó műkedvelőt.

Szóljon hozzá!