ZETApress

hírportál

Kézisek és gyilkosok

Kézisek a gyilkosoknálGyilkosok közt készültek a kupadöntőre a zöld-fehérek? ? A gyilkos tárlaton járt a Fradi női kézlabda csapata. Pünkösd előestéjén az idei Kézilabda BL gólkirálynőjét és csapattársait köszöntötte a januárban nálunk is bemutatott Murder ? A gyilkos tárlat.

A 2012/2013-as Bajnokok Ligája legjobb góllövőnek járó díjat Tomori Zsuzsanna vehette át május elején, s bár a BL gólkirálynőjétől retteg egész Európa, úgy tűnik, a különleges kiállítás kifogott rajta. Mivel az FTC?Rail Cargo Hungária világklasszis átlövője klausztrofóbiás, így kénytelen volt az előtérben megvárni csapattársait. Ezt a szervezők is jobbnak látták így, hiszen ha Zsuzsi kijárat után kutatva hirtelen megindul, a díszletek se állítják meg ? tudtuk meg Láng D. Istvántól.

A Vörösmarty téri kiállítás látogatói között korábban nem egy fóbiás vendég akadt már: volt aki a bábokra volt érzékeny (pediofóbia), más a vérre, injekciós tűre reagált hiperérzékenyen (hemofóbia), ám úgy tűnik, hogy a kíváncsiság ezúttal képes volt legyőzni a különös félelmet és eljöttek, megnézni a Murder kiállítást. Míg a félelem egy természetes reflex, amely a veszélyhelyzetek elkerülésében segít, a fóbia beteges félelem és rettegés egy olyan dologtól, amely mások számára hétköznapi.

Közismert a tériszony, a zoofóbia (félelem az állatoktól), a mennydörgéstől (brontofóbia), a repüléstől (aerofóbia) vagy a magasságtól való félelem (acrofóbia). ? Büszkék vagyunk, hogy vendégül láthattuk a fradis kézis lányokat! ? mondta a látogatást követően Antony Barlow, a kiállítás kommunikációs vezetője, hozzátéve, hogy remélik: a Murder hamarosan induló nemzetközi karrierje legalább olyan sikeres lesz, mint a zöld-fehér csapat kézilabdás lányai a nemzetközi porondon?

Szóljon hozzá!