ZETApress

hírportál

Titanic kiállítás február 5-ig!

A Titanic kiállítás november 26?a helyett február 5-ig várja a látogatókat a Millenáris Fogadóban. A Titanic kiállítás, amely a világ egyik legnépszerűbb kiállítása, 1991 óta a világ 18 országában 16 millió látogatót vonzott. A sikertörténet Magyarországon is folytatódott, a kiállítás felülmúlta a szervezők előzetes várakozásait és egyeztetve az amerikai partnerekkel közösen döntöttek a meghosszabbítás mellett.

Az óriás sikert bizonyítja, hogy a napokban értékesítették a kétszázezredik belépőjegyet. Ilyen érdeklődés mellett a Titanic kiállítás lehet Magyarország eddigi leglátogatottabb kiállítása. A szervezők (ShowTime Budapest és az RTL Klub) különösen büszkék az eddig elért eredményre és arra, hogy közép-Európában először ? Bécset is megelőzve ? Budapesten látható a kiállítás. Arra még nem volt példa Magyarországon, hogy magáncégek ilyen volumenű kiállítást szervezzenek állami támogatás nélkül.

A Millenáris Fogadóban közel ezer négyzetméteren berendezett látványos és szívbemarkoló tárlat iránt az érdeklődés a szeptember elsejei nyitás óta töretlen. Napközben főleg iskolás-csoportok látogatják a tárlatot, amely egy kihelyezett történelem óra megtartására is alkalmas, ugyanis hűen mutatja be a kor hangulatát. A kiállítás nemcsak tartalmában, hanem kivitelezésében is páratlan. Magyarországon először láthatunk példát a modern, amerikai kiállításrendező módszerekre. A kiállítás tervezői mindent részletesen kidolgoztak, a hangulatteremtés minden eszközét segítségül hívták, hogy még emberközelibbé tegyék a hajózás történetének eddigi legnagyobb katasztrófáját.

A kiállítás február 5-ig délelőtt tíz órától este nyolcig várja a látogatókat a Millenáris Fogadóban. Két olnline jegyértékesítési rendszer összekapcsolásával itt és emitt, az ország háromszáz pontján, valamint a helyszínen is lehet elővételben konkrét idősávokra belépőjegyet váltani. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők javasolják, hogy az érdeklődők elővételben vásárolják meg belépőjegyüket. Minden aktuális hírt és információt a kiállítás honlapján találnak meg az érdeklődők.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Mikulás a Titanicon

Szóljon hozzá!