ZETApress

hírportál

Mesehősök Miskolctapolcán

Mesehősök ünnepelnek Avalóniában ? idén is lenyűgöző Mikulás műsorral várja vendégeit az Avalon Park! ? tudatta Juhászné Ráthgéber Réka, a HELL ENERGY PR asszisztense.

Közeledik sokak kedvenc időszaka, és karácsonyi díszbe öltözik a legtöbb város. Lassan előkerülnek a piros Mikulás csizmák, a színes égők és karácsonyi dal szól mindenhonnan. A tavalyi, rendkívül sikeres rendezvény után az Avalon Park idén is varázslatos programmal várja az ünnepekre készülőket.

Az év utolsó hónapját szinte kivétel nélkül minden gyerek epekedve várja ? és nem csak a közelgő téli szünet miatt. Előbb a Mikulás érkezik meg csilingelő szánján minden házhoz, hogy a fényes cipellőkbe finom csemegét rejtsen, majd december 24-én hétfőn megkezdődik a karácsonyi készülődés és az izgalommal teli várakozás; vajon mi lesz a karácsonyfa alatt? Az Avalon Park idén sem marad ki az ünnepi forgatagból ? december elsején szombaton megnyílnak Avalónia kapui, ahol a tavalyi mesehősök mellett idén népszerű filmhősök kalauzolják el a kicsiket és a nagyokat egy varázslatos világba! December 1-je és december 9-e vasárnap között, ahogyan tavaly is, a program már a park bejáratánál megkezdődik, ahonnan egy 20 perces interaktív játék kíséretében juthatnak el a látogatók a meseelőadás helyszínére. Természetesen a Mikulással való találkozás ebben az évben sem maradhat el, így a program élményén túl közös fotókkal és finomságokat rejtő ajándékokkal térhetnek haza a vendégek.

Az idei előadás a szeretetről és az összetartásról szól majd. A látogatók a Dér Jankó és Grincs kalandjai a Mikulással című 40 perces mesejátékot nézhetik meg az Avalon Park konferenciatermében hétköznaponként 15, 17 és 19 órai kezdettel, hétvégén és december 6-án csütörtökön pedig 10-től 18 óráig 2 óránként veszi kezdetét a Mikulás-show. A műsoron való részvételhez előzetes jegyvásárlás szükséges, valamint a mesejáték előadásra helyfoglalás is kötelező, melyet honlapjukon tehetnek meg az érdeklődők. Csöppenjenek bele Avalónia varázslatos mesevilágába és gazdagodjon az egész család egy feledhetetlen élménnyel az ország egyik legizgalmasabb Mikulás programján! Bővebb információért és a foglaláshoz látogassanak el weboldalukra, vagy hívják a +36-20-213-1531 mobilszámot!

Szóljon hozzá!