ZETApress

hírportál

Ez mindennek a teteje!

A Piramis a tv2-nHolnap este debütál A Piramis a tv2-n. A karácsony utáni első munkanapon a Tények után láthatjuk először a tv2 vadonatúj gameshow-ját. A sorsfordító játék műsorvezetője Stohl András, aki műsorvezetőként most először látható a tv2-n. A játékospárokat összesen 10 kérdés és 24 labda választja el az akár több százmillió forintos nyereménytől!

Rendkívül izgalmas gameshow debütál december 27-én este a tv2 képernyőjén. A Piramis régóta dédelgetett álmokat, eddig megvalósíthatatlannak tűnő vágyakat válthat valóra. A játékot két páros kezdi, egymással versenyezve azon, hogy három kérdés alatt kinek sikerül több pénzt gyűjtenie. A nagyobb összeget birtokló szerencsés továbbjutókból egyetlen adás alatt lehet milliomos, de az is előfordulhat, hogy minden álmuk szertefoszlik egyetlen szempillantás alatt.

A Piramisban minden döntésnek, minden válasznak súlyos ára van. Különösen akkor, amikor a közös játékrész után a páros egyik tagja különválik és beül a Piramis belsejébe, ahol teljesen magára hagyva, minden külső segítség nélkül, egyedül kell megválaszolnia a kvízkérdéseket, miközben társa odakint engedi le a labdákat. Ebben a vetélkedőben nem csak az számít, hogy jó válaszok érkezzenek a kérdésekre, sok múlik a szerencsén. Hiszen még ha helyes is a válasz, előfordulhat, hogy a Piramis tetejéről elinduló labdák kis összegű rekeszbe esnek. Az is megtörténhet, hogy a kint játszó játékos hosszú perceken keresztül milliomosnak érezheti magát, de érkezik egy rossz válasz és az ehhez tartozó büntetőlabda tízmillió forintot is levonhat az addig összegyűjtött nyereményből.

A játékosok a vetélkedő első percétől egy érzelmi hullámvasútra ülnek fel, hiszen még ha sikerült is több tízmilliót összegyűjteniük a kérdésekkel, a játék végén, a Piramis csúcsából elinduló aranylabda, még mindig képes gyökeresen megváltoztatni a végeredményt: meg is duplázhatja, de akár le is nullázhatja az összeget, attól függően, melyik rekeszbe hullik. Bármelyikbe is esik az utolsó labda, a Piramis belsejében ülő játékos kap egy ajánlatot és meg kell hoznia élete egyik legnehezebb döntését, elfogadja-e azt, vagy elutasítja. Mivel fogalma sincs, mi történt odakint, hány kérdésre válaszolt jól, vagy rosszul és azt sem tudja, mennyi pénzt gyűjtöttek eddig, ezért azt kell mérlegre tennie, hogy megelégszik-e azzal, amit a szeme előtt lát egy csekken, vagy abban bízik, hogy odakint a játékostársa jóval több pénzt gyűjtött.

Izgalmas játék, sorsfordító pillanatok, drámai döntések, hatalmas nyeremények és bukások, ezt kínálja A Piramis. A műsort az IKO Műsorgyártó készíti a tv2 megbízásából. Első adás december 27-én szerdán látható a Tények után a tv2 műsorán! ? tudatta a tv2 Sajtószoba. A Fal című hasonló jellegű műsor november 19-én vasárnap debütált az RTL Klubon, majd december 2-án szombaton visszatért a képernyőre.

Szóljon hozzá!