ZETApress

hírportál

Titkos Kert ? titkos hely

Megnyílt Magyarország első, közvetlenül online foglalható privát klubhelyisége. A Lazula szomszédja Budapest harmadik legjobb pizzériája, így a mai sajtóuzsonnán ezzel is vendégül láttak a finom sütik, pogik és a tea mellé.

Hogy mi a Lazula? Ránézésre csak egy pincelejárat a belváros kellős közepén. De ha egy kód segítségével, amit csak a látogatók tudnak, kinyílik a Lazula kapuja, akkor egy eddig ismeretlen titkos kert várja a lazulni vágyókat az Oktogontól csak pár lépésnyire, a föld alatt. A Lazula egy rendkívül tiszta és higiénikus, mindennel felszerelt és nemdohányzó hiánypótló búvóhely, kuckó, vagy bulihely, elzárva a külvilágtól, zajtól, problémáktól. Első randira, másodikra, vagy ezredikre is a Lazula a tökéletes hely. Nincs kopogtató szomszéd, még az autók, szirénák zaja sem hallatszik be.

A Titkos Kert, a Lazula brand első virágszála egy 40 m2 nagyságú könnyen megközelíthető, lugasként berendezett, teljesen felújított, bútorozott, vizesblokkal, zuhannyal, tisztálkodó szerekkel, wifivel, térerővel, konnektorokkal, fűtéssel, szellőzőrendszerrel, mágnestáblával, filctollakkal, multimédiás eszközökkel, hűtőszekrénnyel, étkészlettel és evőeszközökkel ellátott klubhelyiség, ami a főváros szívében áll mindazok rendelkezésére, akiknek egy privát, diszkrét, nyugodt és extravagánsan exkluzív helyre van szükségük néhány órára.

A Titkos Kert legfőbb célcsoportjai a nők, akik szeretnének elvonulni egy valóban meghitt beszélgetésre, vagy akár meditálni, dolgozni, könyvet, esetleg szakdolgozatot írni; továbbá a zárt jelleg miatt tökéletesen alkalmas a hely terápiák, coach ülések, lelki tréningek megtartására, de használták már a Titkos Kertet lánybúcsúra és könyvbemutatóra is. Kibeszélni, átbeszélni, megbeszélni, rábeszélni… Kiírni, átírni, megírni, ráírni… Vagy csak hallgatni.

A Titkos Kert foglalási és beléptetési rendszere teljesen egyedülálló! Az ügyfél az internetes felületen kiválasztja a számára megfelelő szabad időpontot és időtartamot, bankkártyával kifizeti annak bérlési díját, majd az összeg beérkezése után megkapja az egyedi kódját, amivel a kiválasztott időpontban bejuthat a Titkos Kertbe. Csak ő, és csakis akkor kapja meg a címet is. A kód addig él, amíg a kifizetett időtartam tart. Ezalatt az idő alatt más a helyiséget nem használhatja. Érdemes nyomon követni a Lazula oldalát, ugyanis terveink szerint egy tematikus hálózatot építenek, amely izgalmasabbnál izgalmasabb helyszínekkel fog előrukkolni. A második Lazula helyszín várható nyitása jövő májusban lesz.

A Lazula felújítása közel egy évig tartott. Tavaly júniusában készültek el a tervek, októbertől idén májusig tartottak a munkálatok, nyáron pedig az utolsó simításokat és a tesztüzemet végeztük. A hivatalos megnyitó szeptember 1-jén volt. ? A saját hiányérzetem szerettem volna pótolni. Hiába kerestem, nem találtam olyan helyet, ahová a barátnőimmel elvonulhattunk volna beszélgetni, anélkül hogy bárkivel találkoznunk kell. A Lazula teret enged a felhasználójának, hogy valóban minden kíváncsi tekintet nélkül használja ki a hely adottságait ? mondta Petz Annamária, a Lazula megálmodója és megalapítója.

Kiss Gabriella tervezte, aki a Magyar Képzőművészeti Egyetemen Látványtervező Tanszékén oktat, illetve keresett színházi díszlet- és jelmeztervező. Szeldeli Szilvia lakberendező, a Szelszi Design megálmodója rendezte be. Nagyon fontos volt számukra, hogy különleges és egyedi teret találjanak ki. Olyasvalamit, ami meghökkenti az embereket, és ami nem illik egy pincébe. A kezdeti ötlet egy halastó volt, aztán ezt a koncepciót finomították a jelenlegi kertre. A tökéletes szellőzésről folyamatosan működő, nagy teljesítményű és jó minőségű szellőzőrendszerek, illetve a mennyezetbe épített ventilátorok gondoskodnak. A helyet 2-3-4-5-6 órára lehet kibérelni 6-7-8-9-10 ezer forintért. Akik már szeptember 30-ig lefoglalják és kifizetik a december 31-ig tartó időpontot, azok 50%-os kedvezmény kapnak.

Szóljon hozzá!