ZETApress

hírportál

Szofi drága kéje

Szofi életének újabb részletét ismerhetjük meg Szalai Vivien második könyvében, a Drága kéjben, mely a tavalyi első részhez hasonló nyers őszinteséggel mutatja be a luxus-prostituált és egy budai milliárdos megaláztatásokkal, fájdalmakkal teli kapcsolatát.

A tavalyi őszi szezon egyik legnépszerűbb könyve volt Szalai Vivien: Hamis gyönyör című kötete, mely egy luxus-prostituált történetén keresztül egy rejtett, titkos világot mutat be, ahol mindent pénzben mérnek: a rangot, a boldogságot és a szexet is. Szerzője egy országos hetilap főszerkesztő-helyettese, oknyomozó riporter, akinek ez a második kötete.

A Drága kéj ? Egy magyar luxus-prostituált és egy budai milliárdos története című kötet a 82. Ünnepi Könyvhétre jelent meg az Alexandra Kiadócsoportjába tartozó Art Nouveau Kiadó gondozásában. Bemutatója tegnap este 7 órakor volt a Nyugati téri Alexandra Könyvesház Pódiumán, ahol a szerzővel és Kittivel, a szexuál-pszichológussal Stohl András beszélgetett.

A nő a legkeresettebb magyar luxus-prostituált. A férfi budai milliárdos, a leggazdagabb üzletemberek egyike. Túlfűtött, durva szenvedélyen alapuló viszonyuk során elmerülnek a legmélyebb perverzióban, s közben a nő megjárja a poklok poklát…

A Hamis gyönyörben megismert Szofi igaz története révén bepillantást nyerünk a hazai felső tízezer és a politikai elit eltitkolt, mocskos világába, Tel-Aviv luxusszállodáiba vagy éppen a Párizsban magyar szex-rabszolgákat tartó szaúdi herceg hálószobájába. Az utazás végén ugyanúgy levonhatjuk a tanulságot, mint Szofi: az életben mindennek ára van, s mindenért meg kell fizetnünk…

A téma nem hagyott nyugodni, számos modellel, fodrásszal, ruhatervezővel, ötcsillagos szálloda londinerével és elit ügyfelek számára lányokat biztosító futtatóval készítettem interjút: ezekből a beszélgetésekből megismert tények is belekerültek a második részbe ? ígérte a szerző az új regényében. Szofi sorsa szorosan összefonódik más prostituáltakéval és szex-rabszolgákéval, és egy nőével, akit vele szemben örök piedesztálra emel a társadalom: a feleséggel.

Sokan azt hiszik, a prostituáltak egy életre meggyűlölik a férfiakat azért, ahogyan velük bánnak. Pedig én nem gyűlölöm, inkább csak jobban ismerem őket, mint a többi nő. Az elmúlt években arra jöttem rá, hogy minden egyes férfi-nő kapcsolat az alapvető igények kielégítésére épül: a nők erőforrásokat, a férfiak pedig szolgáltatásokat várnak el a másik nemtől. Nem más ez is, mint színtiszta üzlet ? vallja Szofi, amit ajánlunk minden egyes nőnek és férfinak, aki kapcsolatok hálójában él. És mindazoknak, akik többet szeretnének tudni a hazai felső tízezer titkolt világáról!

Szóljon hozzá!