ZETApress

hírportál

InnSpirit Ajándékbolt

A hely, ahol Önre találnak a tárgyak! Mindenki megtapasztalhatta már az életben, hogy az ajándékozás néha igen nagy fejtörést okoz, és a Mit vegyek neki? ? kérdés gyakran merül fel bennünk. S az is, hogy hol? Lehetőleg ott, ahol élmény és öröm vásárolni!

Az országban elsőként megnyílt InnSpirit Ajándékbolt, Szentendre belvárosának szívében, ezoterikus környezetben nyújt egyedi inspirációt a választáshoz. Aki betér oda ? turista, átutazó, a Dunakanyart szerető külföldi és hazai utazó, őslakos, vagy a régióban most élő ? megtapasztalhatja, a hely levegője a különleges, az üzletbe látogató valóban a király. Az S. Csordás Márta textiltervező-iparművész által készített egyedi, fali textilek, valamint Vaja László ezoterikus festményei igazán szemet gyönyörködtetőek és pozitív energiákkal teli díszei lehetnek egy lakásnak vagy akár irodának.

Ami különleges térségben ? az ajándéktárgyakon túl ott található, különböző spirituális és ezoterikus termékek, kézi munkák, melyben a szív és a kéz míves ereje egyaránt jelen van iparművészeti tárgyak, kollekciók, eszközök, apróságok és olyan alkotások, melyek egyediségükben egy belső utat, egy szellemi világot vetítenek ki, vásárlónak, érdeklődőnek, arra sétálóknak egyaránt. Olyan világot, mely harmonikus atmoszférát sugároz mindazok számára, akik betérnek a vásárlói térbe.

Látogasson el a július 8-tól már nyitva tartó InnSpirit Ajándékboltba, ahol az inspiráció és a pozitív energia találkozik, már a környezetben is, Szentendrén, a belvárosban, ahol az ódon hangulatú város szíve dobog, a Péter Pál utca 3-ban! ? kéri Lindenberger Tamás.

Szóljon hozzá!