ZETApress

hírportál

Különdíjas a Libri

A legvonzóbb munkahely különdíját nyerte el a Libri. A vállalatot kiskereskedelem kategóriában díjazták a Randstad felmérése alapján – tudatták sajtósaik

A legvonzóbb munkahelyeknek szóló Randstad-különdíjat nyerte el kiskereskedelmi kategóriában a Libri. A díjat 7600 magyar munkavállaló megkérdezése után, a Randstad Employer Brand kutatásának eredményeképpen ítélték oda az arra érdemes cégeknek. A szakmai elismerést tegnap a Várkert Bazárban adták át.

Világszerte 173 ezer, Magyarországon pedig csaknem 7600, 18-64 év közötti munkavállaló részvételével zajlott a 2024-es Randstad Employer Brand kutatás, amelynek eredményei alapján évről évre odaítélik a legvonzóbb munkahelyeknek járó díjakat. A Randstad különdíját kiskereskedelmi kategóriában idén a Libri kapta.

Büszkék vagyunk az elismerésre, amelyért elsősorban kollégáinknak lehetünk hálásak. Munkájuk által ők egyben a Libri nagykövetei is, nekik köszönhető, hogy az olvasók szeretik a márkát, és úgy érzik, itt jó érzés dolgozni. Könyvesboltjainkban kedves, hozzáértő szakértők igazítják el vásárlóinkat széles kínálatunkban, rajtuk kívül pedig a logisztikai és irodai kollégáink is szeretettel viseltetnek missziónk, az olvasásnépszerűsítés iránt – mondta Ludvig Orsolya, a Libri marketing és kommunikációs igazgatója a Várkert Bazárban tegnap tartott ünnepélyes díjátadón.

A Randstad az évente átadott díjakkal, illetve a most megjelent Employer Brand kutatásával is a munkáltatói márkaépítés fontosságára hívja fel a figyelmet. A Libri az ország piacvezető könyvkereskedője. Az 55 üzletből álló, országos méretű könyvesbolthálózatában, valamint a 2023-ban jelentős fejlesztésen átesett webáruházán keresztül a vállalat évente több millió vásárlót szolgál ki.

A cégcsoport kiterjedt kiadói érdekeltségekkel is rendelkezik, 100%-os tulajdonosa a Libri Kiadói Csoportnak (Libri Kiadó, Park Könyvkiadó, Helikon Kiadó, Jelenkor Kiadó, Kolibri Kiadó, Diafilmgyártó Kft., Hitel Könyvkiadó), 2015-ben pedig részesedést vásárolt a Jaffa és a Scolar kiadókban. 2021 márciusában a vállalatban kisebbségi tulajdonrészt szerzett, majd 2023-ban a Libri csoport többségi tulajdonosává vált a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány.

Szóljon hozzá!