ZETApress

hírportál

Felsőházi díjátadó

Felpezsdül Magyarország innovációs színtere, hiszen idén újra díjazzák a legsikeresebb hazai innovációkat – tudatta Garay Tóth János, a MISZ kommunikációs igazgatója és dr. Pakucs János, a Szervezőbizottság elnöke. Az előzmények idekattintva olvashatók.

A 32. Magyar Innovációs Nagydíjpályázat ünnepélyes díjkiosztójára március 26-án kedden, a hagyományoknak megfelelően az Országház Felsőházi Termében kerül sor, ahol elismerik az ország legújabb, leginnovatívabb és a legjelentősebb gazdasági hasznot hozó fejlesztéseit.

Tegnaphoz két hétre, ’24. március 26-án ünnepélyes keretek között adják át a 32. Magyar Innovációs Nagydíjat. 2023-ban is nagy jelentőségű innovációk születtek, a bírálóbizottság 55 pályázatot minősített megvalósult innovációnak. A rendezvényen az Országgyűlés alelnöke köszönti a résztvevőket, majd Csák János kulturális és innovációs miniszter, valamint Bódis László, a Nemzeti Innovációs Ügynökség vezérigazgatója tart előadást.

Az ünnepségen a díjakat olyan rangos személyiségek adják át, mint Lantos Csaba energiaügyi miniszter, Farkas Sándor miniszterhelyettes, az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára, Fábián Gergely, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára, Kiss Ádám, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke, valamint Farkas Szabolcs, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke.

Az ünnepélyes díjátadón csak a meghívott és regisztrált vendégek és a sajtómunkatársak vehetnek részt. A 32. Magyar Innovációs Nagydíjpályázat a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával, az NKFI Alapból valósult meg.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Felsőházi innovációk | ZETApress

Szóljon hozzá!