ZETApress

hírportál

Pullman lesz a Hard Rockból

Budapest szívében négy hét múlva nyílik az első Pullman Hotel Magyarországon. A Pullman Hotels & Resorts, az Accor prémium kategóriás nemzetközi hotelmárkája bejelentette első magyarországi szállodájának megnyitását – tudatták sajtósaik.

Az impozáns Andrássy úttól és az Operaháztól pár percre található Pullman Budapest Hotel március 27-én szerdán nyitja meg kapuit. A vibráló hangulatú és stílusos Pullman a kortárs építészet, a felejthetetlen élmények és a személyre szabott vendégszeretet egyedülálló fúziója: minden Pullman szálloda az érkezéstől kezdve inspiráló atmoszférával és lenyűgöző modern esztétikával veszi körül vendégeit.

A szálloda 136 elegáns és kényelmes szobával rendelkezik az épület hét emeletén. A szobák modern és funkcionális kialakításuk révén a kényelmes tartózkodáshoz szükséges összes felszereléssel rendelkeznek. A Pullman ingyenes fitneszfelszerelést is kínál: a minden szobához és lakosztályhoz kérésre elérhető fitneszeszközökkel a vendégek saját tempójukban, szobájuk magányában és kényelmében edzhetnek.

A fitneszlétesítmények mellett két tárgyalóterem is az üzleti utazók rendelkezésére áll. A kozmopolita és festői szálloda így tökéletes helyszín a munkához, a játékhoz, az alkotáshoz és a kapcsolatteremtéshez. A szálloda a nap lendületes kezdéséhez kiadós reggelit kínál, egészséges és kiegyensúlyozott ételválasztékkal.

A Pullman Budapest étel-, ital- és szórakoztatóipari koncepcióját az Accor által 2022-ben megvásárolt vezető vendéglátóipari csoport, a Paris Society hozza létre és valósítja meg. A Laurent de Gourcuff által 2008-ban alapított Paris Society több mint 70 helyszínből álló, egyre növekvő portfólióval rendelkezik az ultraprémium és luxus életstílus kategóriájú éttermek, klubok, szállodák és rendezvényterek területén. A Paris Society merész reneszánsz megközelítése ötvözi a kulináris művészetet, az építészetet és az egyedi helyszíneket, minden egyes éttermet pezsgő helyszínné varázsol, miközben egészen különleges és korábban soha nem látott atmoszférát teremt. A vendégek a szálloda éttermének 70 beltéri és további 30 fedett ülőhelyén élvezhetik a kitűnő kulináris választékot. A Pullman Budapest Hotel látogatói a 280 m2-es tetőtéri lounge-ból kapnak ízelítőt a Budapest belvárosának történelmi látképére nyíló lélegzetelállító kilátásból, ahol emellé exkluzív, signature koktélok, változatos borkínálat és pompás falatkák közül választhatnak.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Pullman prémium márkánkat bevezethetjük Magyarországon, az Accor egyik legfontosabb közép- és keleteurópai piacán. Budapest Európa egyik legnépszerűbb úti célja, a szabadidős és üzleti utazók száma folyamatosan növekszik. Ez teszi tökéletes helyszínné a több mint 150 éves múltra visszatekintő Pullman márkánk számára, amely ma már a digitális nomádok, a millenniumi világutazók és az üzletemberek új generációját vonzza. Ez egyedülálló lehetőség számunkra, hogy megerősítsük és növeljük jelenlétünket a prémium szegmensben, és tovább bővítsük márkahálózatunkat az országban. A Pullman szállodák összhangban vannak a mai mobil világgal, ötvözve a csúcsteljesítményt és a személyes jóllétet: pozitív, inspiráló hely, ahol a globális nomádok a lehető legjobban érezhetik magukat. A Pullman Budapest tökéletes példája a pezsgő városi szállodának, amely tökéletesen illeszkedik márkánk karakteréhez. Biztosak vagyunk benne, hogy nyomot hagy majd a helyi vendéglátóiparban, és rendkívüli élményeket nyújt majd a világ minden tájáról Budapestre érkező utazóknak – mondta Dilek Sezer, az Accor Premium, Midscale & Economy márkák délkelet-európai vezető fejlesztési igazgatója.

Ingatlanfejlesztő cégünk elsősorban személyre szabott, különleges kialakítású prémium kategóriás projektekre összpontosít. Célunk, hogy egyedi és magas színvonalú irodai, szállodai és lakópark fejlesztési projekteket valósítsunk meg a budapesti ingatlanpiacon. Az Accorral való együttműködés óriási önbizalmat ad nekünk a Pullman Budapest sikerében. Ez a partnerség fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy helyi szakértelmünket az Accor nemzetközi színvonalával ötvözzük. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a kivételes, Budapest szívében fekvő szálloda új mércét jelent majd a város vendéglátási élményei között – mondta Erdei Bálint, a Redwood Real Estate Holding alapító tulajdonosa, a hotel projekt fejlesztője és tulajdonosa.

A korábban Hard Rock Hotel Budapest néven működő szálloda – ahol tíz napja a dohai vb-ezüstös pólós lányainkat ünnepeltük – modern építészete és kortárs belsőépítészete a Pullman Budapest Hotelt a város új látványosságává teszi. A szálloda egyedülálló környezetet kínál, ahol az üzlet és a szórakozás találkozik, és ahol a vendégek mindent megtalálnak, amire a hatékony üzleti utazásokhoz és megbeszélésekhez, illetve a pihenéshez és szórakozáshoz szükségük van.

A Pullman az Accor-csoport felső kategóriás nemzetközi márkája, amely elsősorban a kozmopolita utazókat célozza meg, akik széleskörű kapcsolatokkal rendelkeznek, és szeretik a munkát és a szórakozást összekapcsolni. A világ legpezsgőbb világvárosaiban és legkeresettebb turisztikai célpontjain lévő Pullman szállodák szívesen látják a modern kor kalandorait, nomádjait és felfedezőit, akik egyedül vagy hasonló gondolkodású társakkal és munkatársakkal utaznak, akár üzleti, akár szabadidős céllal.

A Pullman Budapest Hotel ideális helyen, a város szívében, a sokszínű és élénk VI. kerületben, zökkenőmentes összeköttetést kínálva a város pezsgő kulturális, szórakoztató és üzleti negyedéhez. A város leghangulatosabb színházainak és klubjainak helyet adó pesti Broadwayn, a terézvárosi Nagymező utca 38-ban lévő hotel egy sarokra van a Magyar Állami Operaháztól, közel az UNESCO Világörökség részét képező Andrássy úthoz, Budapest Grand Boulevard-ához, amely a legkülönfélébb embereket vonzza vásárlásra, városnézésre, üzleti találkozókra és kulináris élményekre. A Pullman Budapest Hotel részt vesz a kedvezmények, szolgáltatások és élmények széles skálájához hozzáférést biztosító ALL – Accor Live Limitless életmód hűségprogramban. További infók idekattintva olvashatók.

A Pullmanról

A Pullman Hotels & Resorts új tempót diktál a globális utazás és életmód terén, inspiráló, energiával feltöltő és gazdagító élményt nyújtva az új vállalkozóknak. A Pullman a koncentráláshoz, munkához és szórakozáshoz szükséges térrel fogadja vendégeit. Az előremutató, hiperkonnektív, a művészet és a fitnesz iránt elkötelezett Pullman megtartja azt a kalandvágyó szellemet és nyitott ambíciót, amely több mint 150 évvel ezelőtt úttörő utazási márkává tette. Ma a Pullmannak több mint 150 szállodája van a világ élénk és kozmopolita úti céljain, köztük olyan zászlóshajókkal, mint a Pullman Paris Bercy, a kínai Pullman Suzhou Zhonghui és a Pullman Maldives Maamutaa. A Pullman a világ vezető vendéglátóipari csoportja, az Accor része, amely 115 országban 5584 szállodával és tízezer vendéglátóhellyel rendelkezik.

Szóljon hozzá!