ZETApress

hírportál

Szent Iván éji káprázat a Kincsem parkban

Amíg mások a múzeumok éjszakáján a tárlatokat keresték fel, a Kincsem Parkban a Szent Iván éji káprázat került megrendezésére. A magyar és az orosz gazdasági élet vezető személyiségei találkoztak mindazokkal, akik szeretnének ezen a piacon dolgozni. Díszvendégeik voltak a politikusok és bankárok, valamint üzletemberek. Felvonult a magyar és az orosz gazdasági élet krémje.

A gazdag programok között szépségkirálynő választás is szerepelt, de volt tűzszínház, és egyéb Szent Iván éji meglepetés programok. A vendégeket a magyar konyha különlegességeivel és kiváló borokkal kényeztették. Az ötvenezer forintos egyéni belépők helyett a húsipar, a borászat és a sport ágazatba tartozó cégek kedvezményes, félárú szakmai jegyet válthattak.

A lovas programokra vágyók az elmúlt hétvégén drága belépő nélkül is hódolhattak az Óbudai szigeten szenvedélyüknek. A T-Com Gyerek Sziget a foci vébé végéig, július 9-ig várja ingyenes családi hétvégéin a természet szerelmeseit. Részletes programjaik honlapjukon folyamatosan nyomon követhetők.

Szóljon hozzá!