ZETApress

hírportál

Friss diplomÁszok

Sikeresen lezárult a pálinkaszakértő sztár mesterkurzus: Rákóczi Ferenc, Terecskei Rita, Kovács Ági és Debreczeni Zita pálinkász lett. Mind a négyen sikeres vizsgát tettek korábbi gyakorlatuk helyszínén, a Városháza parki pálinkaszakértő sztár mesterkurzuson.

Az elméleti és gyakorlati feladatokból álló vizsga egy cseppet sem volt könnyű, de a sztárok megfeleltek. Mindannyian büszkén vették át oklevelüket, amely által immáron hivatalosan is pálinkászokká váltak. A Hooligans együttes dobosa Endi, egy fellépés miatt sajnos nem tudott levizsgázni, de ő is megkapja a kitüntetést. Kovács Ági olimpikon, Terecskei Rita, a Zanzibar énekesnője, Debreczeni Zita, modell és Rákóczi Feri, a Class FM műsorvezetője sikerrel teljesítette a pálinkaszakértő sztár mesterkurzust.

Sztárjainknak általános pálinkával kapcsolatos kérdésekre kellett felelniük, továbbá a vizsga gyakorlati részében három pálinkát kellett felismerniük. A hírességek néhány hibaponttal ugyan, de teljesítették a feladatokat, így igazi pálinkászokká váltak. Ági, Rita, Zita és Feri büszkén vette át az oklevelet és a jól megérdemelt pálinka-ajándékcsomagot. A sikeresen levizsgázott hírességeket a Pálinka Lovagrend is gratulációval köszöntötte.

Terecskei Rita nagyon örült, hogy teljesítette a pálinkaszakértő kurzust. ? Nem érzem még magam igazi szakértőnek, elnézve a Pálinka Lovagrend tagjait, akik mind komoly szakemberek. Az alapismereteket elsajátítottam, és ez jó érzés, de legközelebb is szívesen beülök az iskolapadba, hogy tovább bővítsem ismereteimet ? mesélte Rita, aki Ágival együtt még a vizsga után ott maradt a fesztiválon kóstolgatni a finomabbnál finomabb nedűket.

Endi sajnos egy fellépés miatt nem tudott vizsgát tenni, de miután minden órán jelen volt, ő is megkapja a kitüntetést. Az V. Budapesti Fesztivál első napján már hatalmas tömeg élvezte a Kiscsillag koncertjét, valamint a finom pálinkákat. A rendezvény egészen vasárnapig várja a látogatókat a Városháza Parkban.

Szóljon hozzá!