ZETApress

hírportál

Újra a Parlamentben

Díjazzák Magyarország legnagyobb innovációit. A 31. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat ünnepélyes díjkiosztójára március 24-én a hagyományoknak megfelelően az Országház Felsőházi Termében kerül sor – tudatta Garay Tóth János, a MISZ kommunikációs igazgatója.

Jövő hét péntekén az Innováció 2023 című rendezvényen adják át ünnepélyes keretek között a 31. Magyar Innovációs Nagydíjat. A rendezvényen Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke köszönti a résztvevőket, majd Csák János kulturális és innovációs miniszter tart előadást. Az ünnepségen díjat ad át többek között Lantos Csaba energiaügyi miniszter, Farkas Sándor parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes, Fábián Gergely iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkár, Kiss Ádám, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke és Pomázi Gyula, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának elnöke.

Az ünnepélyes díjátadón csak a meghívott és regisztrált vendégek és a sajtó munkatársai vehetnek részt. A 31. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával, az NKFI Alapból valósult meg.

Szóljon hozzá!