ZETApress

hírportál

Frindzseljen velünk Buda szívében!

Össznépi kavalkád indul jövő pénteken a Jövő Házában és a szomszédos művelődési központban. A Budapesti Tavaszi Fesztivál utolsó három napján 343 előadást nézhetünk végig belépőjegyek nélkül. Előzsűrizés nem volt, mindenki saját felelősségére lép fel. A tavalyi első alkalommal még csak fele ennyi jelentkező volt.

A tegnap esti sajtótájékoztatón a Millenáris Parkból a fellépők között vonultunk a Marczibányi téri színházterembe. A művészek szórólapjaikat osztogatták, melyből negyvenezer példány készült. Akadt, aki színpadi kellékeit is osztogatta. Nagy sikerük volt a különböző színű melltartóknak, melyeknek a Szerető nőd című produkcióban lesz szerepük.

Ha előzsűri nem is volt, az előadásokat száztagú döntnökbizottság figyeli majd. Nem lesznek benn egyszerre mindannyian, hanem háromfős csoportokra osztva, de azonos szempontok alapján figyeli a műsorszámokat. Nem csak ők döntenek, hanem a közönség is szavazhat. Várják még szponzorok jelentkezését, hogy minél több produkciót díjazhassanak.

Magunk sütöttünk az állófogadásra, mindent mi készítettünk a takarékosság jegyében, invitált Zimányi Zsófia fesztiváligazgató a sajtótájékoztató végén a büféasztalokhoz. Ehhez képest az asztalokon a sütemények mellett nylonba csomagolt hatalmas szendvicsek ? sonkások, szalámisok és húsmentesek ? voltak, így az élelmesebbek a mai reggelit is bespájzolhatták.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Péksüti és oklevél a Fringe Fesztiválon

Szóljon hozzá!