ZETApress

hírportál

Földrengés Chilében

Bajnai Gordon táviratban fejezte ki együttérzését a chilei földrengés áldozataival. A latin-amerikai ország elnökének, Michelle Bachelet-nek címzett üzenetében a miniszterelnök úgy fogalmazott, szomorúsággal és megrendüléssel értesült a Chilét sújtó, emberéletek százait követelő, jelentős anyagi kárt okozó, nagy erejű földrengésről.

A Magyar Köztársaság nevében Bajnai Gordon arra kérte Chile elnök asszonyát, hogy tolmácsolja Magyarország mély részvétét az áldozatok és sebesültek hozzátartozóinak is ? tudatta a Kormányszóvivői Iroda.

Xynthia dúlt Franciaországban

Bajnai Gordon táviratban fejezte ki együttérzését a Franciaországot sújtó vihar áldozataival. A Francia Köztársaság miniszterelnökének, François Fillon-nak címzett üzenetében a miniszterelnök úgy fogalmazott, szomorúsággal és megrendüléssel értesült az országot sújtó, emberéleteket követelő, jelentős anyagi kárt okozó viharról. A Magyar Köztársaság nevében Bajnai Gordon arra kérte Franciaország miniszterelnökét, hogy tolmácsolja Magyarország mély részvétét és együttérzését a Xynthia szélvihar áldozatául esettek családjainak.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Segítség Chilének | ZETApress

Szóljon hozzá!