ZETApress

hírportál

Felvidultak a betegek

A kétkerekű család összefogott, egész novemberben adományokat gyűjtött rászorulók számára. Tartós élelmiszereket, használati tárgyakat, ruhaneműket és egyéb felajánlásokat fogadtak az ország összes MOL-kútján, hogy azokat a decemberi ünnepek előtt a segítőkész motorosok és robogósok eljuttathassák két kiválasztott alapítványnak.

A közösség Facebook oldalán szavazással dőlt el, hogy melyik szervezetek kapják az összegyűjtött adományokat, ajándékokat. A kezdeményezéshez bárki csatlakozhatott, a MOL Motoros Family minden felajánlást szívesen fogadott, hogy szebbé tegyék mások számára a közelgő ünnepeket! Hatalmas mennyiségű, több mint 4 tonna ajándék átadásával zárult a MOL Motoros Family idei szezonja. A novemberi országos adománygyűjtés során segítő szándékú jótevők százai adták le adományaikat a MOL kutakon azok számára, akik nehéz helyzetben várják a telet és az ünnepeket. A beérkezett csomagokat előbb Budaörsön Dudás Zsanettnek, a szegedi Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományozó Központja elnökének adták át, akik évente több tízezer családot segítenek adományaikkal.

Az ünnepélyes adományátadás délután a zuglói Bethesda Alapítvány meglátogatásával folytatódott: a motoros család nagykövetei is egy emberként álltak ki a jó ügy mellett. Miután maguk is leadták adományaikat, személyesen adták át az összegyűjtött csomagokat a Bethesda Gyermekkórház kis betegei számára. Harsányi Levi és Kárász Robi, Mező Misi és Kovács Áron az ajándékok átadása mellett közös zenéléssel is segítettek abban, hogy egy kis vidámságot vigyenek a kórház falai közé. Az ajándékok között sok plüssállat is volt, de egyikük sem a múlt szerdai Gellért hotelbeli maciárverésről érkezett.

Szóljon hozzá!