ZETApress

hírportál

Receptverseny élelmiszerallergiásoknak

Önnek is nehézséget okoz, hogy diétás, mégis változatos ételt tegyen nap mint nap az élelmiszerallergiával küzdő családtag asztalára?! Szeret főzni és szívesen megosztaná másokkal is allergénmentes receptjeit? Ezúttal igazán megéri, hiszen vásárlási utalványt nyerhet! Élelmiszerallergiásoknak (lisztérzékenység, tej- és tojásallergia) és más okból (diabetes, candida) diétázóknak indult információs portál és webáruház a közelmúltban. Célja az egészségügyi okból diétázók életének könnyítése információkkal, szaktanácsadással és különböző szolgáltatásokkal.

A portál szerkesztői folyamatos lelkesedéssel szeretnének segítséget nyújtani az érdeklődőknek. Rendszeresen frissülő információkat olvashatnak a lapon, vagy hírlevélben is kérhetnek róluk értesítést az olvasók. Folyamatosan bővülő allergéntáblázatokból tudhatják meg egyre több ismert termékről milyen allergéneket tartalmaz akár keresztszennyeződés útján ? mely sajnos a csomagoláson nincs mindig feltüntetve. Szakértők, orvosok válaszolnak ingyenesen az olvasók kérdéseire.

A Kisokos tartalmazza a témával kapcsolatos tudásbázist és szaknévsort, mely hasznos segítséget jelent. Megtalálható itt a különböző allergiák részletes ismertetése, vagy speciális óvodák listája táplálékallergiás gyerekeknek, vagy pl. magyarországi szálláshelyek gyűjteménye, akik nyilatkoztak arról, hogy ismerik és figyelembe tudják venni a felsorolt diétákat. Fórumozási és blogolási lehetőség is indult az oldalon, hogy a látogatók megoszthassák személyes tapasztalataikat másokkal is.

Most indult el a receptverseny, melyre kimondottan diétás recepteket várnak a szerkesztők. Ha szeret főzni és szívesen megosztaná másokkal is allergénmentes receptjeit, ezúttal igazán megéri, hiszen vásárlási utalványt nyerhet! A beküldött és megjelentetett receptek a kezdetektől folyamatosan követhetők lesznek az oldalon a kiírtak szerint a beküldő teljes nevének, vagy nicknevének (becenevének) feltüntetésével. A kiírás címe fentebb megtalálható, tudtuk meg Sajtóosztályuktól.

Szóljon hozzá!