ZETApress

hírportál

Citadellán jógázhatunk

A félidejéhez érkezett Budapest 2019 Európa Sport-fővárosa évad nagyszabású nyári eseményének, a Jógázz a Citadellán alkonyattól pirkadatig című programnak beharangozó sajtóreggelijén voltunk délelőtt a Népfürdő utcai Dagály Fürdőben. Fotóink Toroczkai Zsolt felvételei.

A sajtóreggelin dr. Kégler Ádám, a BVA Budapesti Városarculati Nonpro-t Kft. ügyvezetője moderálásával Ankita Sood, az Indiai Nagykövetség jóga nagykövete, dr. Tóth-Soma László, Gaura Krisna Dásza, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola rektorhelyettese, a Jóga Tanszék vezetője, Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői Zrt. értékesítési és marketing igazgatója, valamint Dobó Kata, a 20 éve jógázó színész-rendezőnő tájékoztatta a megjelenteket a jóga egészségmegőrző szerepéről.

Megtudtuk az augusztus 2. hétvégéjére tervezett program részleteit. 10-én szombaton 17-től 23 óráig hatszor 50 perces időszakokban jógázhatunk, közte 10 perces szünetekkel. Némi alvásidőt követően 11-én vasárnap 04:30-tól 06 óráig Napüdvözlő jója lesz, így nagy kezdőbetűvel, mellyel a kelő Napot, az életet adó Istenséget köszönthetjük. Mivel a jógázók létszáma limitált, érdemes már most regisztrálni az esemény Facebook-oldalán. S hogy lássuk is, két hét múlva mire számíthatunk, rögvest SUP jóga bemutatót tartott két társával Rubesch Linda SUP- és óceán jógaoktató, majd az egyes gyakorlatokat a bátrabb sajtómunkások is kipróbálhatták a medence vizén lágyan ringó szörfökön.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. A BHF jelenlétének visszhangjai a Jógázz a Citadellán rendezvényen | Jógapont

Szóljon hozzá!