ZETApress

hírportál

Biztonságunkról értekeznek

Biztonságpiac 2018A Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ), a Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT) és a Biztonságpiac Kft. már 5. alkalommal rendezi meg holnap a Biztonságpiac Konferencia és Kiállítást a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nagyvárad téri új campusán.

Az állami szervezetek és a magánbiztonsági piac meghatározó vezetői értékelik hazánk biztonságának aktuális helyzetét és annak különböző aspektusait az elmúlt öt év, illetve a 2018-as esztendő eseményeinek tükrében. A konferencia fővédnökei: dr. Pintér Sándor belügyminiszter és dr. Simicskó István honvédelmi miniszter. A konferencia védnöke: Papp Károly r. altábornagy, országos rendőr-főkapitány. A konferencia társelnökei: Valenta László, dr. Janza Frigyes ny. r. vezérőrnagy és Radványi Róbert.

A korábbi konferenciák sikerére és a pozitív szakmai fogadtatására tekintettel a szervezők ? a GTTSZ, az MRTT és a Biztonságpiac Kft. ? a 2017-es konferenciához hasonlóan ismét eszmecserére invitálják a biztonsági ágazat és védelmi ipar szereplőit, valamint az egyes témák iránt érdeklődő állami és civil szféra képviselőit. Az V. Biztonságpiac 2018 konferencián a belügyi és a honvédelmi tárca, a rendőrség, a katasztrófavédelem, valamint a magánbiztonsági ágazat vezetői és döntéshozói elemzik az elmúlt év magán-, civil és közbiztonsággal kapcsolatos eseményeit, aktuális trendjeit és kilátásait. Az egész napos konferencián több panelbeszélgetésen vitatják meg a szakma képviselői az iparág helyzetét, gondjait. Előadók és további információk a rendezvényről idekattintva találhatók.

Szóljon hozzá!