ZETApress

hírportál

Mercedesek Continentallal

Mercedes-Benz X-osztályContinental abroncsokkal szerelik a Mercedes-Benz új pick-upját. A Mercedes-Benz X-osztály 250d 4MATIC Power változata a Continental PremiumContact? 6 gumiabroncsaival kerül a vásárlókhoz. A közép- és felső-kategóriás személyautókhoz fejlesztett gumiabroncs off-road terepen is megbízható teljesítményt nyújt.

Európában már minden harmadik személyautó Continental gumiabroncsokon gördül le a gyártósorokról. A technológiai vállalat sikerszériáját a Mercedes-Benz pick-upja, az X-osztály folytatja. A modellkínálatban az összkerékhajtású, vadonatúj X 250d Power változatokat szállítják első szerelésű PremiumContact? 6 gumiabroncsokkal a kereskedésekbe.

A Mercedes-Benz tavaly mutatta be a kimagasló komfortot és kompromisszumok nélküli vezetési élményt kínáló pick-upját. Az X 250d 4MATIC változat a kínálat egyik legerősebb motorjával, a 2298 köbcentis, 190 lóerős dízel blokkal készül, mely agilis és sportos vezetési élményt képvisel. ? A PremiumContact? 6 aszfalton, illetve földes, murvás utakon, de akár off-road terepen is kiváló tapadást tesz lehetővé. Az innovatív alapanyag-összetétel növelt futásteljesítményt és rendkívül rövid fékutat biztosít vizes úton ? hívta fel a figyelmet Musztrai Ferenc, a Continental Hungaria marketingvezetője. Hozzátette: az optimalizált kopásintenzitással rendelkező futófelületi keverék egyedülálló, több mint 15 százalékkal nagyobb futásteljesítményt eredményez.

A bordák aszimmetrikus kialakítása növeli a mintázat merevségét és csökkenti a blokkok deformációját, így biztosít kimagasló tapadást extrém erőhatások esetén is. ? A PremiumContact? 6 a német technológia megnyugtató válasza a közép- és felső-kategóriás személyautók legextrémebb igényeire. Az X-osztály és a Continental abroncsa tökéletes párosítás azok számára, akik nem ismernek határokat az off-road autózásban ? tette hozzá a Continental Hungaria marketingvezetője. A X-osztály 250d 4MATIC Power modellváltozatra első szerelésként a 255/60 R18 V méretű PremiumContact 6 gumiabroncsok kerülnek fel.

Szóljon hozzá!