ZETApress

hírportál

Mobilon a foodpandától

A foodpanda 43 országaMobil fizetéssel bővült a foodpanda alkalmazása. A foodpanda bemutatta megújult ételrendelő alkalmazását, mely egyszerű hozzáférést biztosít négy kontinens negyven országában több mint harmincezer étterem kínálatához. Az átalakított verzió online fizetési lehetőséget is integrál, így az ételrendelés még kényelmesebbé válik ? tudtuk meg Miklósy Boglárkától.

A legnagyobb globális online ételszállító új fejlesztése minden nagy mobil platformon, így iOS-en, Androidon, Windowson, Nokia X-en és Asha-n is elérhető. ? A foodpanda teljes piacán jellemző a mobil megoldások térnyerése. Hazánkban már több mint 30 százalék a mobil eszközről érkező rendelések aránya. Egy évvel ezelőtt ez a szám még 10 százalék alatt volt, így a magyar piacon is egyértelműen érzékelhető a globális trend ? mondta el Arany László, a magyarországi foodpanda ügyvezető igazgatója. Nemrég a Sushi Világnapján is írtunk már tevékenységükről.

Az alkalmazás segítségével a felhasználók láthatják a környező éttermeket és több ezer ételből választhatnak kiszállításra és elvitelre egyaránt. Az étlap képekkel illusztrálja a fogásokat, illetve elérhetők az éttermekről írt vásárlói vélemények és értékelések is. Emellett a foodpanda a programon keresztül exkluzív ajánlatokat is biztosít számos vendéglőbe. A visszatérő felhasználók hozzáférhetnek a rendelési történetükhöz, így az újrarendelés gyorsabbá és kényelmesebbé válik. A rendszerben az ételek személyre szabhatók, így mint egy étteremben, a vásárlók feltéteket választhatnak és adhatnak hozzá rendelésükhöz. Az alkalmazással lehetőség van kiszállításkor készpénzzel vagy integrált online módszerekkel, például a hitelkártyával történő fizetésre is. A szoftver az AppStore legjobb új appjai közé is bekerült.

A Foodpanda

A világ 46 országában van jelen az online ételrendelés szakértője, a foodpanda és partnercége, a hellofood. A foodpanda és a hellofood nyújtotta online szolgáltatásnak köszönhetően színes, sokoldalú ételkínálat tárul a fogyasztók elé online felületen keresztül, vagy a napjainkban egyre népszerűbb mobiltelefonos applikáció segítségével rendelhetik meg ételeiket a felhasználók. A foodpanda és a hellofood ételrendelő szolgáltatása az alábbi országokban érhető el: India, Thaiföld, Indonézia, Pakisztán, Szingapúr, Malajzia, Vietnám, Tajvan, Banglades, Azerbajdzsán, Kazahsztán, Kambodzsa, Oroszország, Lengyelország, Ukrajna, Magyarország, Románia, Csehország, Szlovákia, Bulgária, Horvátország, Grúzia, Szerbia, Brazília, Ecuador, Mexikó, Argentína, Chile, Kolumbia, Peru, Szaúd-Arábia, Jordánia, Libanon, Katar, Nigéria, Marokkó, Kenya, Ghána, Szenegál, Elefántcsontpart, Ruanda, Tanzánia, Uganda, Algéria, Fülöp-szigetek és Hong Kong.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Mobillal a foodpandán | ZETApress

Szóljon hozzá!