ZETApress

hírportál

Web-áruházak az Urániában

Hétfő este kiderül, melyik web-áruház lesz az Ország Boltja 2011-ben! Az Ország Boltja a legnagyobb olyan hazai verseny, melyen a valós vásárlók és az internetes felhasználók értékelik a web-áruházakat.

Az Ország Boltja versenyen 439 bolt indul el a Népszerűségi Díjért és 118 a Minőségi Díjért. A megmérettetést az Árukereső.hu piacvezető ár-összehasonlító oldal azzal a céllal indította el, hogy a web-áruházak ingyenes megmérettetésben vehessenek részt, melyben a felhasználók, valamint a valós vásárlók díjazzák a boltokat és azok szolgáltatásait.

Az Árukereső.hu fontosnak tartja bemutatni a minőségi web-áruházakat és a magyar online piactér folyamatos fejlődését. A nyitott, és minden magyar web-áruház számára ingyenes versenyen augusztus 16-tól október 7-ig lehetett szavazni. A Minőségi Díjért induló boltokra azok szavazhattak, akik az adott időszakban valóban vásároltak az adott web-áruházban, és kitöltöttek egy részletes kérdőívet, melyben értékelték a boltot, a rendelés menetét, a kiszállítást, stb. Népszerűségi Díj kategóriájában bárki szavazhatott kedvenc web-áruházára. A hihetetlenül nagy érdeklődés miatt a verseny indulásakor kiírt 13 termékkategóriát a szervezőknek ki kellett bővíteni 16-ra.

A napokban közjegyző hitelesítette az összesített szavazatokat és értékeléseket, majd megkezdődött az Ország Boltja Trófeák gyártása. A díjakat október 17-én, hétfőn este 19 órától Dr. Morvay György, az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület elnöke, Osman Sahbaz, a Török?Magyar Kereskedelmi Kamara elnöke, Kőszegi András, a BrandTrend főszerkesztője, Házi Zoltán, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Kereskedelmi Tagozatának elnöke, valamint Rúzsa Magdi, Falusi Mariann, Kóbor János, Ungár Anikó, Horváth Éva, Debreceni Zita, és Orosz Barbara adja át.

Az eseményen köszöntő beszédet mond: Dr. Szöllősi László, a Nemzetgazdasági Minisztérium bel-gazdaságért felelős helyettes-államtitkára és Simon Gábor, a Parlament Fogyasztóvédelmi bizottságának elnöke. Az est háziasszonya Ördög Nóra lesz, a díjazottak szórakoztatásáról Erdőhegyi Brigitta, Felméri Péter, Magyar Attila és Hajdu Steve gondoskodik! Jelen lesz továbbá Keresztes Ildikó, Éder ?SP? Krisztián, Király Viktor és sok más ismert közéleti személyiség.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Díjátadás az Urániában | ZETApress

Szóljon hozzá!