ZETApress

hírportál

Élre állt az IDS Scheer

Az IDS Scheer, az üzleti folyamatmenedzsment megoldások piacvezető szállítója bejelentette, hogy a Gartner piacelemző a céget ismét az elsők között pozícionálja a folyamatelemzés területén szokásos Magic Quadrant for Business Process Analysis Tools kimutatásában. A június 8-án Michael Blechar által kiadott, 2H07-1H08, Magic Quadrant a Business Process Analysis Tools Market (üzleti folyamatelemző eszközök piaca) kutatási jegyzetében 13 üzleti folyamatelemzőt és azok megfelelő ajánlatait vizsgálta.

A jelentésben a Gartner megállapítja, hogy a BPA eszközök kulcsfontosságúak az üzleti folyamatmenedzsment- és optimalizálás terén, s kijelenti, hogy a növekvő kereslet az üzleti folyamatokat modellező eszközökre legalább évi tíz százalékos bevétel növekedést realizáló piacot fog jelenteni 2010-ig, tudtuk meg Sajtóosztályuktól.

A Gartner jelentés továbbá megállapítja azt is, hogy a piacvezetők jelentős piaci részesedéssel, magas innovációs- és tőkeerővel rendelkeznek, s az általuk kínált BPA megoldások kiemelkedő minőséggel bíró, széles piaci szegmenst felölelő, és elemezni képes megoldások. Ugyanez igaz a jövőbeli szerepükre is, mivel lehetőségeik széleskörűek köszönhetően tőkeerejüknek, piaci helyzetük és egyedi technológiájuknak. A vezető cégek nem szükségszerűen olyan terméket kínálnak, amely minden projekt minden igényét képes kielégíteni, hanem olyat, amelynek használata a legkisebb kockázattal valósítható meg.

Hiszünk benne, hogy a listára azért kerültünk fel, mert az ARIS szoftver- és megoldáscsalád egyedülálló a piacon. Az IDS Scheer szoros együttműködésben dolgozik ügyfeleivel, hogy piacvezető termékeket és szolgáltatásokat fejleszthessen ki és alkalmazhasson, mindezt a vállalatok üzleti sikerének biztosítása céljából, mondta Dr. Wolfram Jost, az igazgatótanács tagja, s a termékstratégiai és fejlesztési részleg felelőse.

Örömünkre szolgál, hogy a Garntner Leaders Quadrant vezető tagjai között szerepelünk, mondta Dr. Mathias Kirchmer, az IDS Scheer vezető innovációs és marketing igazgatója. Az IDS Scheer mértékadó az üzleti folyamatmenedzsment piacon ARIS Platform termékcsaládjával és tapasztalt tanácsadói megoldásaival. Úgy érezzük, ez a minősítés tovább szilárdítja pozíciónkat. Az IDS Scheer ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy az IDS Scheer által támogatott üzleti folyamatmenedzsment projektekbe való befektetéseik meg fognak térülni.

Röviden az IDS Scheer-ről

Az IDS Scheer szoftver- és tanácsadó cég üzleti folyamatmenedzsment megoldásokat fejleszt a vállalatok és közszolgálati szektor szereplői számára. Az IDS Scheert 1984-ben Prof. Dr. August-Wilhelm Scheer alapította, jelenleg mintegy 70 országban 6000 ügyfelet szolgál saját divíziói, valamint partnerei hálózatán keresztül. Az IDS Scheer csoport a 2005-ös üzleti évben több mint 318 millió euró forgalmat ért el. Világszerte mintegy 2500 embert foglalkoztat, az IDS Scheer Németországban a Frankfurti Tőzsde TecDAX listán jegyzett.

Az IDS Scheer Hungária Kft. 2002 óta szereplője a Magyarország vezetés tanácsadási piacának. Számos hazai nagyvállalatnál jelen van (MOL Nyrt., AUDI Hungária Motor Kft., ELMŰ Rt., Lombard Leasing, stb.) a folyamatmenedzsment és ?optimalizálás, az SAP vállalatirányítási rendszerek, az archiválás és vállalati tartalomkezelés területén. Továbbá a cég a kis- és középvállalatok számára is kínál testreszabott, költséghatékony IT rendszerbevezetést és tanácsadást. A cég a 2006-os üzleti évben 1 milliárd 81 millió forint árbevételt ért el. További információk a honlapjukon megtalálhatók.

Szóljon hozzá!