ZETApress

hírportál

A BKK őszi Bringás reggelije

Bringás reggeliA Budapesti Közlekedési Központ szeptemberben is csatlakozik a Magyar Kerékpárosklub Bringás reggeli nevű akciójához. A közlekedésszervező társaság a megszokott helyszínen, az Erzsébet téri MOL Bubi gyűjtőállomás mellett várja a biciklivel közlekedőket ? tudatták sajtósaik.

Mint egy hete megírtuk, szeptember 20-án csütörtökön 07 óra és 09:30 között a szokott helyen, az Erzsébet tér északi részén, a József Attila utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán található MOL Bubi gyűjtőállomás mellett várják a BKK munkatársai a kerékpárral közlekedőket. A friss péksütemények, gyümölcsök és innivaló mellett ezúttal a MOL Bubi 4. születésnapja alkalmából születésnapi tortával várják a kerékpárral munkába, vagy iskolába indulókat, sőt 4 szerencsés résztvevő MOL Bubi ajándékcsomagot is nyerhet.

A BKK számára kiemelten fontos, az Európai Mobilitási Hét miatt pedig különösen aktuális is, a környezetkímélő ? köztük a kerékpáros ? közlekedés fejlesztése, hogy a város lakói tiszta és fenntartható környezetben élhessenek. A Budapesti Közlekedési Központ többek között ezért fejleszti a fővárosi kerékpáros úthálózatot, ezért bővíti a MOL Bubi közbringa-rendszert, és ezért támogatja örömmel a Magyar Kerékpárosklub ezen kezdeményezését is. A Klub aktivistái és partnerei Budapest szinte valamennyi kerületében, országosan több mint 40 helyszínen kedveskednek reggelivel a bringázóknak. A helyszínek folyamatosan frissülő listája a Kerékpárosklub honlapján megtalálható.

Szóljon hozzá!