ZETApress

hírportál

Díjazták Az Inspiráló Nőket

Tegnap este első alkalommal rendezte meg a Femcafe.hu női portál Az Inspiráló Nők Estjét. A Várkert Bazárban tartott estélyen nyolc kategóriában díjazták az ösztönző nőket. Az előzmények idekattintva olvashatók.

Az eseményre különleges, kizárólag erre az eseményre megálmodott produkciók készültek, a díjátadót követően pedig a jelöltek, a meghívott vendégek és a sztárvilág színe-java késő estig ünnepelte a díjazottakat. Fotóink Femcafe.hu/Gazdag Éva felvételei.

Május 10-én a Várkert Bazárban először adták át a Femcafe.hu díjait az Inspiráló Nők Estjén. A nyolc kategória 3-3 jelöltjét a jelölőbizottság: Jakupcsek Gabriella, Temesvári Andrea, Herendi Gábor, Kiss Gergely, valamint Sajószegi Veronika, a női portál főszerkesztője állította össze. A kategóriák nomináltjaira az olvasók szavazhattak, a győztesek kilétét pedig csak a gálaesten hozták nyilvánosságra. Az esemény házigazdái Osvárt Andrea és Kasza Tibor voltak.

A nézőtéren a díszvendégek mellett a sztárvilág színe-java foglalt helyet, akik az este folyamán nem csupán a jelölteket ismerhették meg jobban, hanem különleges, erre az alkalomra összeállt produkciókat is láthattak. Caramel és a Bakáts Téri Általános Iskola Gyermekkórusa az énekes két dalát adták elő, Tóth Vera és Király Linda a Proud Mary-vel hengerelték le a közönséget, Szikora Robi és Tóth Andi a Tovább és a Ne bánts! című dalaikkal léptek színpadra közösen. A Dirty Dance Led Light Crew a vizuális élményről gondoskodott lenyűgöző produkciójával és Nanushka bemutatója is színesítette a programot.

Az est főszereplői és a meghívott vendégek a hivatalos programot követően éjszakába nyúlóan ünnepeltek a Várkert Bazárban, ahol a bulihangulatért a Smile-zenekart felelt. A díjátadóról a SuperTV2 készített felvételt, amit május 19-én szombaton 11 órakor tűznek műsorra. A díjazottak:

1. A leginspirálóbb divattervező: Benes Anita, a Daalarna vezető tervezője.

2. A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény: Palágyi Eszter séf.

3. A leginspirálóbb hétköznapi hős: dr. Jázmin Zboray Antónia bohócdoktor.

4. A leginspirálóbb designer: Kosaras Renáta festőművész.

5. A leginspirálóbb vállalkozó: Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője.

6. A leginspirálóbb ifjú sportoló: Tóth Ivett műkorcsolyázó.

7. A leginspirálóbb fiatal tehetség: dr. Prokop Susanne agykutató.

8. A leginspirálóbb civil teljesítmény: Soltész Éva állami gondozottakat segítő pedagógus.

Szóljon hozzá!