ZETApress

hírportál

Elit társaságban az Aquaworld

Újabb nemzetközi díj igazolja, hogy Magyarország jeles tagja a világ turisztikai elitjének. Az idén harmadik alkalommal megrendezett World Spa Awards turisztikai versenyen Magyarország legjobb spaszállodájának az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdőt választották meg.

? Hatalmas megtiszteltetés és öröm, hogy megkaptuk ezt a díjat ? mondta el a díjátadó gála után Markus Ernst, az Aquaworld Resort Budapest general managere. A World Spa Awardsot az immár 23 éves múlttal rendelkező World Travel Award testvérprogramjaként indították el három éve azzal a céllal, hogy ezzel is erősítsék a spa- és wellness-szegmens minőség iránti elkötelezettségét. Idén a nemzeti döntőben a legjobb spaszálloda kategóriájában az Aquaworld Resort Budapest állhatott a dobogó tetejére, elnyerve a Hungary’s Best Resort Spa 2017 kitüntetést. ? A díj azért is különösen értékes, mert nem közönségszavazáson dőlt el, hanem egy szakmai zsűri hozta meg a végső döntést. Nagyon büszkék vagyunk, mert ez Magyarországnak is elismerés és nagy siker, hiszen egy nemzetközi lista legjobbjai között szerepelhetünk ? tette hozza Markus Ernst.

Az Aquaworld Resort Budapest Hotel és Élményfürdő idén ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. A száz százalékban magyar tulajdonú, négycsillagos superior hotel és élményfürdő hat évig volt tagja a nemzetközi Ramada szállodaláncnak. A piacon elért eredményeinek köszönhetően a komplexum vezetősége 2014-ben döntött úgy, hogy ? kilépve a franchise hálózatból ? önálló és egységes Aquaworld Resort Budapest márkanév alatt folytatja tevékenységét, az osztrák Vamed Vitality World szakmai vezetésével. A Vamed-csoporthoz tartozó cég Ausztria legnagyobb és legexkluzívabb wellness- és spaszállodáinak, valamint fürdőinek szakmai menedzsment feladatait látja el ? tudatták sajtósaik.

Szóljon hozzá!