ZETApress

hírportál

110 nap: 1,3 millió kód

Theodora 110 év nyereményautó-átadóSikeresen zárta születésnapi promóciós kampányát a Theodora. Idén 110 éves hazánk legtradicionálisabb ásványvize, a Theodora. Az évforduló kapcsán indított 110 napos promóciós kampány során közel 1,3 millió kódot töltöttek fel a fogyasztók a Theodora palackok kupakjaiból.

A játékban résztvevők között egyedi ajándékokat sorsoltak, a fődíj pedig egy nulla káros-anyagkibocsátású elektromos autó volt. Hazánk legtradicionálisabb ásványvize, az idén 110 éves Theodora, május végén indította 110 napos promócióját, amely szeptember 15-én ért véget. A játékban közel 1,3 millió kódot töltöttek fel a Theodora palackok kupakjaiból a promóció idejére létrehozott honlapon keresztül. Ez átlagosan napi tízezer kódot jelent.

Az ásványvizek lelőhelyének környezeti megóvása mindig kiemelt érték volt a Theodorát palackozó Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. számára, ezért a játékban a márka természetközelisége és Balaton-felvidékhez való szoros kötődése is hangsúlyos szerepet kapott. A promóció során többek között egy Volkswagen e-up! elektromos autót, valamint naponta ? a Balcsi Original jóvoltából ? a születésnapra tervezett egyedi pólót, továbbá a B.my.Lake és a STRAND Fesztiválokra szóló fesztiváljegyeket sorsoltak. A játék nyerteseinek listája idekattintva érhető el.

? Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megnyertem az elektromos autót. Mivel sok Theodora ásványvizet fogyaszt a család, adta magát, hogy feltöltsük a kupakokban lévő kódot. Egyébként régóta terveztük, hogy lecseréljük a régi kocsinkat, sőt, felmerült a zöld autó ötlete is. Izgatottan várom, hogy kipróbáljam az új autót, aminek azért is örülök, mert nemrég telepítettek a városunkba elektromos töltőállomást. Egyetlen dolog miatt izgulok: még nem vezettem korábban automata sebességváltós autót ? mesélte boldogan Rácz Mária, a játék fődíjasa, a zöld autó nyertese.

? 1907 óta kapható palackozva a Theodora ásványvíz, ezért az idei év nálunk a jeles, 110 éves évforduló ünneplése jegyében telik. Ennek része a 110 napos kampány, amelyet azért indítottuk, hogy a fogyasztóinkkal közösen is ünnepelhessünk. Nagy örömmel tölt el bennünket a promóció sikere, és hogy ilyen sokan vettek részt a játékban. Mindez még inkább emlékezetessé teszi számunkra ezt a különleges évet ? mondta el Balogh Levente, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. elnöke és társtulajdonosa.

CEMW Holding

A Central Europe Mineral Water Holdingot 2015-ben hozta létre a Karlovarské Minerální Vody Group-ot (KMV) tulajdonló olasz Pasquale-család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente. 2015 márciusában a CEMW Holding tulajdonába került a Kékkúti Ásványvíz Zrt. majd azt követően 2015 áprilisában a Szentkirályi Ásványvíz Kft. is. A cégvásárlásokat követően Balogh Levente a CEMW Holding meghatározó kisebbségi tulajdonosa és a társaság elnöke lett.

Szentkirályi ? Kékkúti

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. egyesülésével létrejövő Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Magyarország piacvezető ásványvíz- és üdítőipari társasága. A tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott Magnesia, S. Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.

Szóljon hozzá!