ZETApress

hírportál

Fantom a Moszkva téren

Söprés a térenSzáznál több lelkes önkéntes takarította a Moszkva teret. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. Budapest Fantom őszi kampányzárásaként, a Nagy Várostakarítás keretein belül hírességek és civilek fogtak össze, hogy tisztává varázsolják Buda egyik emblematikus terét, a Moszkva teret.

A Jaksity Kata, Szabó Patrícia, Németh Lajos, Bereznay Tamás és Láng Szonja által vezetett csapatok több mint két köbméter szemetet gyűjtöttek össze másfélóra alatt. Az FKF Zrt. második alkalommal rendezte meg tegnap a Nagy Várostakarítást, így délben seprűt, lapátot és kesztyűt ragadtak a hazai hírességek, hogy a lelkes, önként jelentkező civilek segítségével két óra leforgása alatt rendbe tegyék a Moszkva teret.

Szabó Patrícia a helyszínen toborzott járókelőkkel bővítette csapatát, Jaksity Katáét szorgos gyermekek erősítették. Bereznay Tamás mesterszakács családjával érkezett a térre, Németh Lajos időjóshoz pedig a Bicskei Gyermekotthon kis lakói csatlakoztak. A csapatkapitányok Láng Szonja divattervező Tyra Clothing for Budapest kollekciójának darabjait viselték.

Bevetésre járnakA téren Kovács Áron műsorvezető toborozott járókelőket és érdeklődőket a csapatok számára, valamint hangosan biztatta a takarítókat. A Budapest Fantom ? mint nemrég megírtuk ? idén másodszor hívta fel a budapestiek figyelmét a köztisztaság kollektív felelősségére.

Az FKF Zrt. munkatársai nap mint nap dolgoznak azért, hogy élhetővé és tisztábbá tegyék Budapest utcáit és tereit. Munkájuk azonban nem mindig látszik másnapra. ? Reményeink szerint most, hogy az emberek maguk takarították ki a teret, jobban megbecsülik saját munkájukat és közös értékeinket ? mondta Horti Zsófia, az FKF Zrt. szóvivője. A csapatok a jól végzett munkát követően délután 4-ig szórakoztak.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Újra mosoly a kukásautókon | ZETApress

Szóljon hozzá!