ZETApress

hírportál

Új funkciókkal bővül az iWiW

Több és részletesebb információ az adatlapokon. Az eddig csak korlátozottan megadható munkahelyi, iskolai és lakóhelyi adatok mostantól bővíthetőek és kiegészíthetők. Ily módon az adatlapok könnyebben tükrözik majd a felhasználók életének meghatározóbb helyszíneit és a hozzájuk kapcsolódó időpontokat. A fejlesztéseknek köszönhetően az adatlapi információk lehetővé teszik, hogy a felhasználók könnyebben egymásra találjanak. A korábban felvitt adatok egyszerűen átvihetőek és módosíthatók a profil beállítások alatt.

Ezentúl a felhasználók, ismerőseik kölcsönös jóváhagyása mellett, adatlapjukon megmutathatják, honnan, s mikortól ismerik egymást. Természetesen a kapcsolatok részleteinek megjelenítését beállíthatják úgy is, hogy azt bárki, csak az ismerőseik, vagy kizárólag a közös ismerőseik láthassák. Az időpontokkal kiegészített személyes adatokból évről évre nyomon követhetők az adott felhasználó életének fontosabb állomásai.

A 2002-ben elindított iWiW mára a magyar internet egyik legfontosabb csomópontja, kiemelkedően legnagyobb látogatottságú közösségi oldala lett. Már karácsonyra elérte számuk a négymilliót. A regisztrált felhasználók életének szerves részévé vált, vagyis népszerűsége kortól, nemtől, lakóhelytől függetlenül egész Magyarországra kiterjed. Rengetegen vannak azok, akik számára az iWiW az első szolgáltatás, amelyen keresztül rendszeres kapcsolatba kerülnek az internettel.

Sokan csak azért lépnek fel a világhálóra, hogy az iWiW révén megerősítsék, továbbfejlesszék személyes kapcsolatrendszerüket, akik pedig korábban is rendelkeztek interneteléréssel, a szolgáltatás révén válnak napi felhasználókká. Az iWiW nemcsak a magyar internet vezető közösségi portálja, hanem igazi ?web 2.0?-s szolgáltatás is.

Szóljon hozzá!