ZETApress

hírportál

Felvételizz Pannóniában!

A Pannon Egyetem válaszul a felsőoktatás kihívásaira felvételi tanácsadó központot indított az érdeklődő felvételizők és szülők számára ? tudtuk meg Dallos-Biró Viktóriától.

A központ célja, hogy a törvényváltozáshoz, a felvételi eljárás változásához kapcsolódó kérdésekre választ adjanak az érdeklődőknek és lehetőséget ajánljanak azoknak a felvételizőknek, akik a szociális helyzetük miatt nehéz döntési helyzetbe kerültek a keretszámok miatt.

A felvételi tanácsadó központ irodáiban az érdeklődők információt kaphatnak a Pannon Egyetem öt karáról, alap- és mesterszakokról, felsőfokú szakképzésekről, felvételiről, jelentkezési lap kitöltéséről, kollégiumokról, ösztöndíj lehetőségekről, szolgáltatásokról, hallgatói életről és egyéb egyetemmel, jelentkezéssel kapcsolatos kérdéseikre válaszolnak.

A központ január 13-tól munkanapokon 15 és 18 óra között várja az érdeklődőket Veszprémben az egyetem B épületének földszintjén a bejárat melletti irodában, ezen kívül Keszthelyen és Nagykanizsán is tartanak tájékoztatást. A központ irodái mindhárom városban a felvételi lapok beadásának határidejéig, azaz február 15-ig tartanak nyitva. A központ vezetője Mészáros Péter, további információ idekattintva olvasható. Irodák: Veszprém, Egyetem utca 10. B épület, földszint. Keszthely, Deák Ferenc utca 16. A épület, Tanulmányi Titkári Iroda. Nagykanizsa, Zrínyi utca 18. B épület, Kommunikációs és Karrier Iroda.

Szóljon hozzá!