ZETApress

hírportál

Nokia a Vaterán

Rabul ejtette a hetes szám a Vaterát: A 7. alkalommal megrendezett Vatera Premieren, október 27-én debütált a Nokia új, C7 típusú készüléke hazánk legnagyobb online aukciós portálján ? tudtuk meg Beck Mártontól.

A netes társadalomnak kifejlesztett okostelefonon már elérhető a Vatera első mobil alkalmazása a Symbian platformra, melynek köszönhetően bárki könnyedén vaterázhat az erre alkalmas Nokia készülékén. Az alkalmas Nokia készülékek a következők: Nokia 5800, Nokia 5230, Nokia 5228, Nokia 5250, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia C6-00, Nokia N8, Nokia C7-00. Az árverés jótékony célt szolgál: a felajánlók a Magyar Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül a vörösiszap-áradat sújtotta kolontári családokat támogatják. A Vatera pedig a súlyos katasztrófára való tekintettel ezúttal megduplázza a Premieren befolyt összeget.

A 7. alkalommal megrendezett, október 27-én indult Vatera Premieren egy héten át licitálhatnak a felhasználók az ország első Nokia C7 típusú készülékére. A C7, melyet kifejezetten a stílusra sokat adó netpolgároknak fejlesztettek ki, játékok, videók és egyéb webes szolgáltatások egész tárházát teszi elérhetővé tulajdonosuknak. Az árverést idekattintva lehet megtekinteni.

A Premier hangulatát fokozza, hogy a Vatera és Nokia közös, Symbian telefonokra fejlesztett alkalmazása ugyancsak a napokban debütált. Az applikáció segítségével az országban először e márka tulajdonosai vaterázhatnak felhőtlenül mobiljukon. Az aukciós portál első mobilalkalmazásával szinte bárhonnan, bármikor igénybe vehetők a Vatera alapszolgáltatásai, így például a keresés, böngészés, üzenetek kezelése, licitálás, és természetesen a vásárlási funkciók is. Az alkalmazás az S60 platformot futtató legnépszerűbb készülékeken és a legújabb Symbian^3 platformon egyaránt használható, így megtalálható a mostani Premier sztármobilján is, és bárki számára ingyenesen letölthető a Nokia Ovi Áruházból (store.ovi.com).

A Vaterán debütáló Nokia C7 készülék a rozsdamentes acél és az üveg találkozása egy vékony, érintőképernyős okostelefonban. A 3,5? AMOLED kijelzője ideális a közösségi oldalak használatához, a Facebook és Twitter frissítései közvetlenül a kezdőoldalon jelennek meg, így garantálható, hogy tulajdonosa soha nem marad le semmiről. A telefon további specialitása, hogy az olyan népszerű e-mailfiókok, mint az Ovi Mail, a Yahoo!? Mail és a Windows Live? Hotmail egy érintéssel elérhetők. A Nokia C7 készülék, az ingyenes, előre telepített navigációnak és Ovi Térképeknek köszönhetően az autóban, vagy gyalogos közlekedés során is hasznos lehet.

A Vatera Premier sorozatban piaci bevezetés előtt álló, első, exkluzív darabok kerülnek virtuális kalapács alá a portálon. A különböző kütyük, mobilok visszatérő ?vendégei? a Premiereknek: többek között a Digitális Rubik Kocka is itt mutatkozott be hivatalosan először. A Premier árverésen befolyt összeget minden esetben jótékony célra fordítják a felajánlók. Most a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet, hazánk egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezetét segítik. A Segélyszervezet közel húsz éve támogatja a rászoruló családokat és a természeti katasztrófák károsultjait Magyarországon és világszerte. A 7. Vatera Premieren befolyt összeget a vörös-iszapáradat következtében szinte mindenüket elveszített kolontári családok megsegítésére fordítják. A Vatera a katasztrófára való tekintettel ezúttal megduplázza a Premieren befolyt összeget.

Szóljon hozzá!