ZETApress

hírportál

Igyekezzünk a beadással!

Az év legnagyobb elismerése vállalatok részére: közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje – tudatta Garay Tóth János, a MISZ kommunikációs igazgatója. Az előzmények idekattintva olvashatók.

A Magyar Innovációs Nagydíjon kívül összesen hét innovációs díj kerül átadásra azon társaságok számára, akik jelentős innovációs teljesítménnyel pályáznak és február 03-án péntekig beadják nevezésüket. Csák János miniszter fővédnöksége mellett a Magyar Innovációs Szövetség és a Magyar Innovációs Alapítvány által kiírt Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje aznap éjfélkor lejár.

A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások vehetnek részt, amelyek a 2022. évben kiemelkedő műszaki, technológiai, gazdasági innovációs teljesítménnyel jelentős üzleti hasznot értek el.

Az év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítményeket további, összesen hét kategóriában is díjazzák: Ipari, Agrár, Környezetvédelmi, Informatikai Innovációs Díj, Alapkutatástól a piacig 2022. évi Innovációs Díj és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs Díja. A legeredményesebb 2020. január elseje után alapított startup vállalkozás a Magyar Innovációs Szövetség Startup Innovációs Díját nyeri el. A kiírás részletei idekattintva olvashatók a MISZ honlapján.

Szóljon hozzá!