ZETApress

hírportál

Kedvezménnyel FeHoVara

Utazzon féláron a FeHoVa kiállításra! – javasolja a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság. A Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója a Fegyver, Horgászat, Vadászat Nemzetközi kiállítás február 17-e és 20-a között 28. alkalommal várja az érdeklődőket a HUNGEXPO területén.

A térség legjelentősebb vadászati kiállítására és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutatóra utazók részére a MÁV-START és a GYSEV 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvarokra, valamint Kelenföld, Kőbánya-Kispest, Kőbánya felső és Zugló állomásokra.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. Az 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes-árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljes-árú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban február 16-án szerdán 00 órától kezdhető meg, és a visszautazást legkésőbb a rendezvényt követő napon, február 21-én hétfőn éjfélig be kell fejezni. Feláras vonat igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes feláras jegyet meg kell váltani.

Az alkalmi menettérti jegy érvényesítése a rendezvény nyitvatartási idejében a passzázson a III. Fogadócsarnok előtt lévő mobilpénztárnál lehetséges, visszautazásra csak akkor érvényes, ha azt a rendezvény helyszínén lebélyegeztetik. Ennek elmulasztása esetén az utas részére a jegyvizsgáló teljes-árú egy-úti jegyet, vagy az utast megillető egyéb kedvezményes egy-úti jegyet állít ki és pótdíjat számít fel. Bővebb információkért és jegyvásárlásért látogasson el a FeHoVa hivatalos oldalára.

Szóljon hozzá!