ZETApress

hírportál

Ősszel is bringázz munkába!

Bringázz a MunkábaŐsszel is Bringás reggelivel kezdődik a Bringázz a Munkába! kampány: péksüteménnyel, gyümölccsel és innivalóval kedveskedik a kerékpárral munkába vagy iskolába indulóknak a Fővárosi Önkormányzat megbízásából holnap reggel a Budapesti Közlekedési Központ ? tudatták sajtósaik.

Szeptember 5-én csütörtökön 07 óra és 09:30 között a belvárosi Erzsébet tér északi részén, a József Attila utca és a Bajcsy-Zsilinszky út sarkán található MOL Bubi gyűjtőállomás mellett a Magyar Kerékpárosklub Bringás reggeli elnevezésű akciójának keretében várják a bringásokat.

A hulladékcsökkentés érdekében az italokat ezúttal saját kulacsból vagy pohárból fogyaszthatják a BKK helyszínét felkeresők. A Klub aktivistái és partnerei Budapest 16 kerületében, országosan több mint 40 helyszínen várják reggelivel a bringázókat. A helyszínek folyamatosan frissülő listája megtalálható a Kerékpárosklub honlapján.

A Bringázz a munkába! kampány az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos támogatásával, a Magyar Kerékpárosklub szervezésében, az Innovációs és Technológiai Minisztérium hozzájárulásával szeptember 9-én hétfőn kezdődik. Az akció célja, hogy minél többen megismerjék a kerékpáros munkába járás előnyeit akár saját kerékpárral, akár MOL Bubi biciklikkel.

A kampányban szeptember 22-én vasárnapig lehet részt venni, az ingyenesen letölthető Bike Citizens mobilapplikáción keresztül, a regisztrációt követően lehet gyűjteni a kerékpárral megtett kilométereket. A résztvevők között értékes nyereményeket sorsolnak ki, többek között éves és féléves MOL Bubi bérletre váltható kuponokat is. A kampányról weboldalukon olvasható bővebb információ.

Szóljon hozzá!