ZETApress

hírportál

Pintér és a kiállás

Pintér AttilaPintér Attila ne kunyeráljon, inkább bizonyítson! ? javasolja Jocha Károly, a Jochapress.hu főszerkesztője, mivel a hatalmas lendülettel érkezett Pintér Attila, a legújabb labdarúgó szövetségi kapitány ? úgy tűnik ? nem változtat a sok év óta újra és ismét bevetett szlogeneken.

Erről győzött meg nagyon sokunkat a hétfő esti, Telkiben megtartott sajtótájékoztatón, ahol gyakorlatilag semmi újat nem mondott. Hogy konkrétan mit is? ? Arra kérem a szakmát, a sajtót és a szurkolókat, álljanak ki a magyar válogatott mellett, támogassák, segítsék a játékosokat, és ne legyen az, hogy ? jó magyar szokás szerint ? az első adandó alkalommal, az első, rosszabb eredmény után azonnal belerúgnak az emberbe. Arra tényleg nincs szükségünk! ? mondta többek között Pintér, a szerda esti, a számára bemutatkozást jelentő, Finnország elleni barátságos mérkőzés elé.

Megvallom, máris úgy érzem, semmi nem változott: az elmúlt évtizedek folyamatos ígérgetése, az alaphangvétel Pintérnél is marad. A mérleg egyik serpenyőjében semmi konkrétum, a másikban viszont az elvárások sora. Miért nem azzal kezdte Pintér Attila, hogy nem kér semmit, helyette inkább a pályán bizonyít, az általa kiválasztottakkal? ? A folytatás idekattintva olvasható.

1 hozzászólás

  1. Nem sikerült a 2013. december 19-én szövetségi kapitánnyá kinevezett Pintér Attila bemutatkozása Győrben. Hiába vezetett 14 ezer néző előtt Rudolf góljával a szünetben futball válogatottunk, a végeredmény 2:1-es finn győzelem lett, így a bizonyítás elmaradt.