ZETApress

hírportál

Sportcsillagokat választunk

Az év sportolója 2013Idén ötvenhatodik alkalommal kerül megrendezésre a Sportcsillagok Gálaestje, amelyen az sportújságírók szavazatai alapján az év legjobb sportolóit díjazzák. A rendezvénynek a tavalyihoz hasonlóin megint a SYMA Rendezvénycsarnok ad otthont. Az öt kategória legjobbjaira és dobogósaira a sportújságírók november 24-én, vasárnap éjfélig adhatják le titkos szavazataikat.

Az eredményhirdetésre a december 19-i gálán kerül sor, amelyet a Duna Televízió élőben közvetít. Magam is szavaztam, a korábbi évekhez hasonlóan most sem titkolom véleményemet. Férfiak: 1. Lázár Vilmos, 2. Vajda Attila, 3. Pars Krisztián. Nők: 1. Hosszú Katinka, 2. Sasztin Marianna, 3. Csernoviczki Éva. Csapat: 1. Kettesfogathajtó-válogatott, 2. Férfi vízilabda-válogatott, 3. Férfi párbajtőrcsapat. Edzők: 1. Csernoviczki Csaba, 2. Wöller Ákos, 3. Németh Zsolt. Szövetségi kapitányok: 1. Benedek Tibor, 2. Gulyás István, 3. Udvarhelyi Gábor.

A rangos eseményen a szurkolók is szerephez jutnak, szavazatukkal segíthetik kedvencüket Az év legnépszerűbb sportolója-cím elérésében. A listán 197 (!) magyar sportoló neve szerepel, akik az idei felnőtt világbajnokságokon, Európa-bajnokságokon, Világjátékokon, vagy a Bajnokok Ligájában értek el kiemelkedő eredményt egyéniben, vagy csapatban. A november 11-e és december 6-a között zajló Adidas közönségszavazáson az év legnépszerűbb sportemberére lehet szavazni. A Facebook-oldalon a voks és email cím megadása után szavazhat valaki a sportolójára. Egy email címről csak egy szavazatot fogad el a számítógép!

Tehát ki kell választani a kedvencet a listából, megadni a voksoláshoz szükséges adatot és ezután csak egy kattintás a SZAVAZOK gombra. S miért érdemes megtenni? Mert a közönségszavazás keretében tíz szerencsés szurkoló értékes nyereménnyel gazdagodik. Közjegyző jelenlétében kisorsolnak egy kétszemélyes VIP-jegyet a december 19-ei gálaműsorra és vacsorára, egy százezer és egy ötvenezer forintértékű wellness ajándékutalványt, valamint hat darab Adidas ajándékcsomagot.

2 hozzászólás

  1. Vízilabdázók az élen a szurkolók Az év legnépszerűbb sportolója szavazásán. A november 11-től december 6-ig tartó voksolás első hetén 2160 szavazat érkezett. A Top 10-ben 1. Szivós Márton 155, 2. Nagy Viktor 126, 3. Hosszú Katinka 122, 4. Galambos Péter 113, 5. Michelisz Norbert 102, 6-8. Berki Krisztián, Medveczky Erika, Palancsa Dorottya 92-92, 9. Kiszli Vanda 91 szavazat.