ZETApress

hírportál

Tomori Zsuzsa bizakodó

A hétvégén a román Valcea otthonában kezdi meg szereplését a Fradi női kézilabdacsapata a BL középdöntőjében. ? Román ellenfelünk kiemelkedik a csoportból, a szlovén Ljubljana és az orosz Zvenigorod ellen viszont eséllyel vesszük fel a harcot a továbbjutást érő 2. helyért ? reméli Tomori Zsuzsa.

A tavalyi év legjobb kézilabdázónője bizakodó. ? Azt hiszem a négy közé jutással minden várakozást felülmúlnánk, különösen úgy, hogy Zácsik Szandra sérülése miatt nem játszhat az elkövetkező hetekben. Ősszel a BL-ben és idén a januári bajnoki meccseken is hullámzóan teljesítettünk. Kiemelkedő játékot a korábbi BL-győztes Larvik elleni hazai találkozónkon nyújtottunk ? mondta a 25 éves bal-átlövő Takács Gábornak.

Tomori reális célnak tartja a négy közé jutást. Úgy érzi, nagyon jó döntést hozott annak idején, amikor Győrből a Népligetbe igazolt. A Fradiba jobban sikerült beilleszkednie, a vezetők és a szurkolók is elfogadták. Már két KEK-győzelmet is ünnepelhetett a Ferencvárossal, most pedig a BL-ben folytathatja sikersorozatát.

4 hozzászólás

  1. Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdázói kora este 23:22-re verték Romániában az Oltchim Valceat a BL középdöntőjének 1. fordulójában. Tomori Zsuzsa hat gólt szerzett. A 4 csapatos 2. csoport másik mérkőzésén az orosz Zvezda Zvenyigorod 29:24-re kapott ki otthon a szlovén RK Krim Ljubljanától. A Fradi jövő vasárnap az orosz lányokat fogadja Dabason.

  2. A Ferencváros női kézilabda-csapata Tomori 14 góljával 35-34-re nyert az orosz Zvezda Zvenyigorod ellen a BL-középdöntő 2. mérkőzésén délután Dabason. Sikerével a Fradinak már 4 pontja van a csoportjában, így egyre közelebb van a továbbjutás a legjobb négy közé. A szlovén Krim Ljubljana ma odahaza 28:24-re verte a román Oltchim Valceát, s ezzel ő is 4 pontos lett. A Fradi jövő vasárnap őket látja vendégül Dabason.

  3. A Fradi kézilabdázónői Tomori Zsuzsa tíz góljával délután Dabason 30:26-ra verték a 4 pontos szlovén Krim Ljubjanát, s három meccs után 6 ponttal vezetik a csoportot. Tegnap az Oltchim Valcea 29:25-re verte otthon a Zvezda Zvenyigorod, s így 2 pontjukkal a 3. helyen állnak. A pont nélküli oroszok az utolsók . Most két hét pihenő következik, majd március 2-án, szombaton a Zvezda Zvenyigorod?Oltchim Valcea, míg 3-án, vasárnap a Krim Ljubljana?FTC összecsapásra kerül sor.