ZETApress

hírportál

Folytatódik A Dal

A Dalos műsorvezetőkJanuár 28-án szombaton rendezik A Dal 2017 második válogatóját. Változás lesz az elődöntőkben, az elmúlt hétvégén kegyeleti okokból elmaradt show-műsort február 4-én pótolják, az elődöntőket pedig két egymást követő napon, február 10-én pénteken és 11-én szombaton tartják.

A második válogatóban is tíz dal mutatkozik be, közülük hatan jutnak az elődöntőbe. Most szombaton AnnaElza & Kása Juli, Chase, a Kállay Saunders Band, Kanizsa Gina, a Mrs. Columbo, Mujahid Zoli, a Peet Project, Peter Kovary & The Royal Rebels, Szabó Ádám és Tóth Andi lesz látható és hallható a Duna TV élő adásában ? közölte az MTVA Sajtóiroda. A magyar diákokat ért veronai busztragédia miatt kegyeleti okokból elmaradt múlt szombati válogatón eredetileg szereplő előadók és együttesek február 4-én szombaton lesznek a műsorban. Akkor adja elő produkcióját Fedor Kyra, Muri Enikő, Pál Benjámin, Pápai Joci, Radics Gigi, Sapszon Orsi, a Soulwave, a The Couple, Totova, valamint Zävodi + Berkes Olivér.

A Dal 2017 hat héten át tartó versenyében idén is harminc produkció küzd a végső győzelemért. A január 14-i első válogatóból a Leander Kills, a Roma Soul, Singh Viki, a Spoon 21, Henderson Dávid és Benji jutott tovább. A show-műsor a Duna és a Duna World csatornán szombatonként 19 óra 30 perctől látható. A műsor elődöntői az eddig megszokottaktól eltérően február 10-11-én péntek-szombaton lesznek, hogy a döntő az eredetileg tervezett időpontban, február 18-án szombaton megrendezésre kerülhessen.

2 hozzászólás

  1. A Dal ma esti 2. elődöntőjéből a zsűri és a közönség pontszámai alapján sorrendben a Kállay Saunders Band, Kanizsa Gina, a Peet Project, Chase és Mrs. Columbo jutott tovább, míg a közönség a holtversenyben 5. helyezett Szabó Ádámot szavazta a február 10-11-ei középdöntőbe. A négy kieső: Mujahid Zoli, Peter Kovary & The Royal Rebels, Tóth Andi és AnnaElza & Kása Juli. Folytatás a 3. elődöntővel jövő szombaton 19:30-kor a Duna és a Duna World műsorán.

  2. A Dal ma esti 3. elődöntőjéből Radics Gigi, Zävodi + Berkes Olivér, Totova, Pápai Joci és The Couple jutott tovább a zsűri és a közönség pontszámaival, valamint a holtversenyben 9. helyezett Soulwave a közönség szavazataival. A négy kieső: Sapszon Orsi, Pál Benjamin, Muri Enikő és Fedor Kyra. Folytatás a két középdöntővel jövő héten péntek-szombaton 19:30-kor a Duna és a Duna World műsorán.