ZETApress

hírportál

Madonna a Népstadionban

madonna_budapestMadonna augusztus 22-i budapesti koncertjének helyszíne megváltozik! A Live Nation Hungary Kft, a budapesti Madonna koncert szervezője ezúton tájékoztatja a közönséget, hogy az augusztus 22-i koncert dátumára a Puskás Ferenc Stadionban tervezett futballmérkőzés elmarad, így lehetőség adódott, hogy a rendezvény az eredetileg meghirdetett Kincsem Park helyett a Népstadionban kerüljön megrendezésre, amely a közönség számára szintén jól ismert helyszín.

A koncertre megváltott jegyek az új helyszínre is érvényesek! A GOLD és a SILVER állójegyeket nem érinti a változás, szektoruk elhelyezkedése a színpadhoz képest azonos az eredeti tervvel, a koncert napján figyeljék a helyszíni GOLD illetve SILVER jelzéseket.

A BRONZ jegytulajdonosok a stadion lelátóin kapnak elhelyezést, így közelebb kerülnek a színpadhoz és a lelátó emelkedése miatt jobb rálátásuk lesz a produkcióra; a koncert napján figyeljék a helyszíni BRONZ jelzéseket.

A VIP jegytulajdonosok számára biztosított szolgáltatások azonosak lesznek az eredeti tervvel, jegyvásárláskor megadott elérhetőségükön külön személyes értesítést kapnak pontos ülőhelyükről és a parkolási lehetőségről.

Az eredeti ülőjegyek tulajdonosai ? ahogy a Kincsem Parkban is ? a színpaddal szembeni szektorokban kerülnek elhelyezésre. Pontos ülőhelyüket az új helyszínre vagy a Károly körúti Ticketpro központi jegyirodában július 31-e és augusztus 19-e között tudják a meglévő jegyükre megkapni; vagy ha nem áll módjukban előzetesen intézni, akkor a koncert napján, a helyszínen.

A Puskás Ferenc Stadion maximális kapacitását kihasználva jegyek továbbra is kaphatók lesznek, s új ülőjegyek is forgalomba kerülnek július 31-től a Ticketpro országos jegyhálózatában. A stadion kialakításából adódóan minden jegytulajdonos kiváló rálátással rendelkezik majd a színpadra. A csatolt jegytérkép segítségével mindenki megtekintheti a népstadionbeli szektorfelosztást.

Nézőtéri alaprajz

2 hozzászólás

  1. Kistelekinek nem kell Madonna

    Az MLSZ elnöke bejelentette, hogy nem akarja Madonna koncertjét a Népstadionban. A Live Nation Hungary Kft. értetlenül áll az augusztus 22-i Madonna koncert Puskás Ferenc Stadionba történt áthelyezése kapcsán kialakult helyzet előtt, hiszen a bevett eljárással foglalta le a stadiont, és kapott egy aláírt, írásos visszaigazolást július 21-én a Puskás Ferenc Stadion vezetőségétől.

    A jelenlegi helyzet megoldása érdekében, Tim Dowdall, a Live Nation területi alelnöke tárgyalási lehetőséget kért Kisteleki Istvántól, az MLSZ elnökétől, amelyre a jövő héten kerül sor. Ebből következik, hogy a meghirdetett új ülőjegyek eladása, illetve a Puskás Ferenc Stadionba szóló ülőjegyek pontos kijelölése nem az előzetes terveknek megfelelően július 31-én, pénteken kezdődik, de reméljük, hogy a tárgyalás után erre rövid időn belül sor kerülhet. Addig is kérjük a Madonna-rajongók türelmét, hiszen a koncert Budapesten megrendezésre kerül, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a nézők felejthetetlen élményekkel térjenek haza augusztus 22-én este ? tudatta sajtófőnökük.