ZETApress

hírportál

A Dalban indul Mónika is

Hoffmann Zsuzsa az egyik legjobban működő Világklub, a Svédországi Társklub alelnöke szombat este másokkal együtt nagyon drukkol leányáért, Hoffmann Mónikáért az m1-en és a Duna World-ön sugárzott A Dal című Eurovíziós Dalversenyen, amelyen a tét a döntőbe jutás, és amelyet éppen városában, Malmőben rendeznek.

Mónika nem először áll a budapesti reflektorlámpák fényében, pár éve a Megasztár döntőjében is szerepelt, ahol csaknem a legvégsőkig eljutott. A közönség kedvence lett. Filmszerepet is kapott Kaszás Attilával az 1956-os forradalomról szóló 56 csepp vér című rockmusicalben. Számos alkalommal fellépett a Világklub budapesti és svédországi rendezvényein, mindig nagy sikere volt. Most is különleges produkcióval, különleges dallal készül. Most rajtunk a sor, hogy a májusi Eurovíziós Dalversenyen is sikere legyen: drukkoljunk és szavazzunk rá! ? kéri Dr. Szalontai Éva, a Svédországi Társklub magyarországi társelnöke.

S mire lehet szavazni? ? Az öttagú zsűri ? Rakonczai Viktor, Valkó Csabi, Ruzsa Magdi, Rákay Philip és Csiszár Jenő ? a több száz jelentkezőből tíz-tíz dalt választott a február 2-i, 9-i és ma esti elődöntőbe, melyekből alkalmanként hármat-hármat ők, míg a maradék hétből a nézők további hármat-hármat juttathatnak a jövő hétvégi középdöntőbe. A kilenc-kilenc továbbjutó február 23-24-én küzd a döntőbe jutásért. Jövő szombat-vasárnap a zsűri két-két, a nézők további két-két dalt juttatnak tovább a március 2-i döntőbe. Ott a zsűri a nyolcból négy dalt tart majd kijutásra érdemesnek, s közülük a nézői szavazatok döntik el, hogy ki képviselheti hazánkat májusban a malmői dalfesztiválon.

4 hozzászólás

  1. Egyik hoppon, másik topon! ? Mónika sem a zsűritől, sem a nézőktől nem kapott elég pontot és szavazatot, így kiesett. A február 2-i elődöntőből Agárdi Szilvi ? Pál Dénes, Keresztes Ildikó és Rácz Gergő a zsűri, Baricz Gergő, Gyurcsík Tibor és Palcsó Tamás a szavazók, a múlt szombatiból Kállay-Saunders András, Gáspár Laci & Plastikhead és Odett a zsűri, Vastag Tamás, Janicsák Veca és ByeAlex a szavazók, míg a tegnapiból Radics Gigi, Cserpes Laura és Polyák Lilla a zsűri, Mohamed Fatima, Puskás Péter és a United együttes a közönség döntésével jutott a jövő hétvégi középdöntőbe.

  2. Kialakult a szombati döntő mezőnye: a tegnapelőtti középdöntőből a zsűri Kállay-Saunders Andrást és Rácz Gergőt, a tegnapiból Vastag Tomit és Radics Gigit juttatta tovább. Szombaton a legtöbb SMS-t Cserpes Laura és Keresztes Ildikó, míg vasárnap Agárdi Szilvi ? Pál Dénes és ByeAlex kapta, így Márta Alex: Kedvesem című dala megint csak a nézők jóindulatának köszönhette továbbjutását. A március 2-i döntőben csak akkor szavazhatnák rá, ha a zsűri az első négy dal közé pontozza.

Visszajelzések

  1. Utolsókból elsők | ZETApress