ZETApress

hírportál

Rock-premier a Disney-n

Elkezdődött! A Jonas Brothers és Demi Lovato felrázza a nyarat a Rocktábor 2 ? A Záróbuli című rock-and-roll musicallel, amely a zenét, a táncot és a nyár szabadságát ünnepli; valamint felidézi, hogy milyen jó utazni. A Rocktábor 2 ? A Záróbuli szeptemberben lesz látható a Disney Csatornán, Magyarországon ? tudatta Bak Anita.

A magyar rajongókra nem mindennapi élvezet vár május 16-án, vasárnap 08:25 órakor, amikor is a magyarországi Disney Csatorna bemutatja a Rocktábor 2 ? A Záróbuli videóját. Az Ez a Jó című tüzes nyári himnusz vadonatúj, egész estés videójában szerepel az összes rocktáboros kedvenc, akik újból bebizonyítják, milyen nagyszerű énekhangjuk van. Természetesen a videóban látható az a világszínvonalú koreográfia is, amely miatt ez a fantasztikus musical ismertté vált.

A Rocktábor bemutatója óta több mint 137 millió fővel gyarapodott a film nézőinek száma, filmzenéjéből pedig 2,5 millió CD-t adtak el világszerte; miközben a zene figyelemreméltó módon 10 hetet töltött a Billboard 200-as album Top 10 helyezettei között az Egyesült Államokban.

Az idei vidám nyár a Rocktábor újbóli összehívásával kezdődik. Visszatér valamennyi rocktáboros, akik égnek a vágytól, hogy rázendítsenek egy dalra és önfeledten táncoljanak. A legizgatottabb azonban Mitchie, aki egy zenés nyárnál többet vár. A világturnéról épphogy visszatért Connect 3 rock zenekar a táborban tölti az egész nyarát: Shane a Mitchie iránti múlt nyári flörtjét szeretné folytatni, zenekari társai pedig erkölcsi támogatást nyújtanak neki. Brown Cesario, az élő gitáros-legenda, a Rocktábor tulajdonosa is készen áll a rock-and-rollra.

A dübörgő tiniparadicsomban nem minden az, aminek látszik. A tó túloldalán vert tanyát a korábbi ellenséges zenekari társ, Axel Turner által alapított új, ?csillogó? Sztártábor: korszerű, pénzes zenei tábor, amelyet Brown korábbi ellenséges zenekari társa, Axel Turner alapított. Hiába van a Rocktáborban szenvedély, tehetség és elhivatottság; a Sztártábor jelentős infrastruktúrával és vagyonnal rendelkezik? elegendő pénze van az ellenséges tábornak ahhoz, hogy elhalássza a Rocktábor nevelőtanárait, és kiüsse a Rocktábort a nyeregből.

Axel azonban nem számol a Mitchie-vel, a tehetséges vezetővel, aki megfogadja, hogy megmenti szeretett táborát és barátai nyarát. Írómappával a kezében megszervezi a tábor további működését: az idősebb rocktáborosokat nevelőtanárnak nevezi ki. Majd Mitchie tovább fokozza az izgalmakat: kihívja az önző Sztártábort egy Záróbulira, ami nem mást, mint egy nyár végi előadáspárbaj? győzzön a jobbik tábor!

Főbb szerepekben

Demi Lovato mint Mitchie Torres; Joe Jonas mint Shane Gray; Nick Jonas mint Nate; Kevin Jonas mint Jason; Alyson Stoner mint Caitlyn Geller; Meaghan Martin mint Tess Tyler; Jasmine Richards mint Peggy; Anna Maria Perez de Tagle mint Ella; Matthew ?Mdot? Finley mint Luke; Chloe Bridges mint Dana Turner; Roshon Fegan mint Sander; Jordan ?J? Francis mint Barron; Maria Canals-Barrera mint Connie Torres, Daniel Fathers mint Brown és Daniel Kash mint Axel Turner.

A Rocktábor 2 egyedülálló szórakoztató Disney élményt nyújt egy világméretű koncertturnéval: a látványos élő előadás telis-tele a Jonas Brothers szenzációival, Demi Lovato és a Rocktábor sztárjainak vendégszereplésével. A Live Nation bemutatásában a három kontinenst érintő koncertturné július 27-én kezdődik az Egyesült Államokban.

A Rocktábor 2 ? A Záróbuli című filmet Dan Berendsen (a Disney Hannah Montana ? A Film és a Varázslók a Waverly Helyből ? A Film), valamint Karin Gist és Regina Hicks csapata írta. A Roctábor 2 Karin Gist, Regina Hicks, Julie Brown és Paul Brown által kialakított karaktereken alapul. A rendező és társproducer a DGA-díjnyertes Paul Hoen (a Disney Csatorna A párduclányok 3 és Ugorj be című filmjei). A producer Kevin Lafferty, a vezető producer pedig Alan Sacks. A Rocktábor 2 ? A Záróbuli a Coin Flip Productions, Ltd és az Alan Sacks Productions produkciója.

A Disney Channels Worldwide

A Disney Channels Worldwide 94 gyermekorientált, családi szórakoztató csatorna és/vagy csatornaanyag portfóliója, amely 169 országban és 33 nyelven áll rendelkezésre; az alábbiakat tartalmazza: Disney Channel, Disney XD, Toon Disney, Playhouse Disney és Disney Cinemagic. Kábelen, műholdon és digitális földi televíziós csatornákon keresztül, valamint a Disney-márkás gyermekprogramok harmadik felek általi forgalmazását szolgáló Disney ? ABC ? ESPN Television stratégiai partneri viszony révén a Disney márkás tartalom, nézők százmillióihoz jut el világszerte.

2 hozzászólás

  1. Nagyon szeretném azt a gitárt!

Visszajelzések

  1. Videón a Rocktábor 2. | ZETApress