ZETApress

hírportál

Randi egy sztárral

A Randiztam egy sztárral bemutatója május elsején, szombaton lesz a magyarországi Disney Csatorna műsorán. Sterling Knight (a Disney Csatorna sikeres sorozatának: a Sonny, a sztárjelölt szereplője) és Danielle Campbell (Szökés) látható a zenés és kalandokkal teli, hollywoodi popsztárról szóló filmben.

A főszereplő (Knight) véletlenül találkozik és beleszeret egy szegény kisvárosi lányba, de pompás világa a feje tetejére áll, és el kell döntenie, hogy a szívét követi, vagy inkább csillogó karrierjét ápolja.

A Randiztam egy sztárral nemrégiben lenyűgözte az amerikai közönséget, hiszen elsőként debütált a gyerekeknek szóló tévés műsorok között és bebiztosította a Disney Csatorna első helyét a tévés csatornák között, a filmet 521 ezer néző kísérte figyelemmel. A magyar rajongóknak biztosan tetszeni fog az ütemes filmzene, amelyet a High School Musical és High School Musical 2 zenéjét is szerző David Lawrence komponálta, a koreográfiáért pedig Zach Woodlee (Glee, Hajlakk) felelt.

Los Angeles leglátványosabb helyszínein, többek között Malibuban, a Venice beachen, a Sunset Boulevardon és az emblematikus Hollywood feliratnál forgatott film történetének kezdetén Jessica Olson (Campbell) és családja Los Angeles-i kirándulásra készülődik, hogy meglátogassák nagymamájukat. A legidősebb nővér, Sara odavan Christopher Wilde (Knight) popénekesért és reméli, hogy L.A.-ben megpillanthatja, de Jessicát inkább a város nevezetességei érdeklik.

Nem sokkal Olsonék megérkezése után Los Angelesbe, Jessica egy színpadi bejáratnál történő baleset során találkozik Christopherrel, és fejsérülése miatt Hollywood legkeresettebb popsztárja bekíséri a kórházba. A fiú rájön, hogy nagyon rég volt az utolsó alkalom, hogy nyugodtan önmagát adhatta. Bár van barátnője, Christopher érez valamit Jessica iránt, de megkéri, hogy tartsa titokban az eseményeket, hiszen ha közös kalandjaikat kiteregetné a bulvársajtó, az veszélybe sodorhatná karrierjét. Amikor mégis megjelennek közös fotóik az újságokban, Christopher nyilvánosan letagadja barátságukat, és el kell döntenie, mi a fontosabb: az, hogy önmaga legyen vagy a mozisztárság.

A filmben a Disney Csatorna további kedvencei is szerepelnek: Brandon Mychal Smith (Sonny a sztárjelölt) és Chelsea Staub (JONAS), valamint Maggie Castle (Az időutazó felesége), Dan O?Connor (Már megint Malcolm) és Beth Littleford (a Disney XD I’m In The Band és Egy kapcsolat szabályai sorozatai). A Randiztam egy sztárral történetét Barbara Johns írta, rendezője pedig Michael Grossman (Grace klinika, A végtelen szerelmesei).

Kérdés-felelet Danielle Campbell főszereplővel

? Mit üzensz a rajongóidnak?

D.C: Ha van valami, amit szenvedéllyel szeretsz csinálni, ne félj belevágni. Kövesd az álmaid!

? Kik azok, akikbe bele tudnál szeretni és miért?

D.C: Channing Tatumba, Taylor Lautnerbe (amerikai színész, farkast játszik a Napfogyatkozásban) vagy Justin Beiberbe (énekes) ? ők annyira édesek!!!

? Véleményed szerint, milyen lesz a mozi fogadtatása Magyarországon?

D.C: Remélem, mindenki legalább annyira fogja élvezni a filmet, mint én, amikor forgattuk.

? Mennyiben különbözött a Szökés című sorozat forgatása a film forgatásától?

D.C: Teljesen különböző volt. A Randiztam egy sztárral című filmet tovább tartott leforgatni, mivel több helyen forgattunk, valamint jobban megismertem a többi szereplőt is, hiszen minden nap találkoztam velük egy hónapon keresztül.

? Mi kell ahhoz, hogy valaki lenyűgözzön?

D.C: Legyen aranyos, mókás, játékos, legyen önbizalma és érezzem, hogy igazán törődik velem.

? Mi volt az első reakciód, amikor híres emberrel találkoztál?

D.C: Amikor találkoztam Channing Tatummal, legbelül ordítottam az örömtől és persze nagyon izgatott voltam.

? Mi volt a legjobb pillanat, esemény a forgatás alatt?

D.C: Van néhány jelenet a filmben, amikor sárosak, piszkosak vagyunk, ezért a nap végén mobil zuhanyzóban kellett lezuhanyozni és kiteregetni a ruháinkat az ajtóra. Az első napon Sterling elhasználta az összes meleg vizet, ezért hideg vízzel kellett zuhanyoznom. A következő nap próbáltam én tusolni elsőként, de nem sikerült, ezért kitaláltam egy tréfát: elrejtettem Sterling ruháját. Amikor végzett a zuhannyal, mindenki megtalálta a holmiját, ő meg csak kínosan toporgott a törölközőjében. Óriási volt.

? Milyen tanácsot adnál a többi tizenévesnek, aki a filmiparban vagy zenei pályán szeretne sikert aratni?

D.C: Ha valamiben hiszel, akkor adj bele apait-anyait, ne add fel az álmaidat!

? Mit gondolsz, mi a legfontosabb tulajdonság, hogy valaki sztár lehessen?

D.C: Magabiztosság, munkamorál, alázat, valamint az is fontos, hogy higgy önmagadban!

A Disney Channel EMEA

A legsikeresebb, gyermekeknek szóló csatorna portfólióval Európában, Közel-Keleten és Afrikában 59 csatornájával és/vagy csatorna feedjével rendelkezik, amelyek 121 országban érhetőek el 21 nyelven. Ebbe beletartozik a Jetix és Jetix Play is. 2009-ben a Disney Csatorna az EMEA 7 országban/tartományban lett az első számú gyermekcsatorna.

A Disney Csatorna lendületesen terjeszkedik új piacokra a régióban, és fontos szerepet játszik a Disney márka új fogyasztókkal történő megismertetésével. A Disney Csatornához tartozó csatorna portfólió globálisan 169 országban/ tartományban érhető el, 63 vizuális feeddel, 33 nyelven. Ez összesen 94 csatornát jelent.

A csatornákat testre lehet szabni. A csatornák akkor számítanak két külön csatornának, ha van külön vizuális feedje, vagy van saját nyelve (ez egy olyan nyelvi feed, amely a konkrét országot célozza, ha viszont ugyanazon országban vagy országokban két vagy több nyelv létezik, de ugyanazzal a vizuális feeddel, az egy csatornának számít).

A Walt Disney vállalat

A Társaság egy nemzetközi szinten is vezető, sokszínű vállalkozás, amely leányvállalataival és kapcsolt vállalataival együtt a családi szórakoztatás és a média öt alábbi területén tevékenykedik: médiahálózatok, parkok és szórakozóhelyek, stúdiós szórakoztatás, fogyasztási termékek és interaktív média csoport. A Disney vállalat a Dow 30 tagja, éves bevétele az elmúlt üzleti évben meghaladta a 35 milliárd dollárt és piaci kapitalizációja 2009. július 21-től több mint 46 milliárd dollárt tesz ki.

1 hozzászólás

  1. Ki a barátnőd a valóságban?