ZETApress

hírportál

A gyanú árnyékában

Május 14-én, hétfőn indul az RTL Klub új napi sorozata, A gyanú árnyékában. Szakít a klasszikus műfaji elemekkel az RTL Klub új napi sorozata, amelyben amatőr szereplők elevenítenek fel hétköznapi történeteket, amelyben a dokumentum és a dráma egyszerre van jelen ? tudatta a Sajtóklub.

A gyanú árnyékában első része május 14-én jelentkezik a Híradó után. Az RTL Klub hónapok óta keresi azokat az amatőr szereplőket, akik egy, már Németországban sikeres sorozat magyar változatában tűnhetnek fel. A gyanú árnyékában új a magyar televíziózásban: amatőr szereplők adnak elő egy-egy valós, megtörtént esetet, miközben a kamera úgy követi az eseményeket, mintha egy valóságshow-t mutatnának. Ezért is formabontó a piacvezető csatorna vállalkozása, hiszen a műsor egyszerre elgondolkodtat, de szórakoztat is, miközben mindenki magára vagy saját környezetére ismerhet a történetekben.

Minden este újabb sztorik kerülnek képernyőre, de mindre ugyanaz igaz: feszültség, drámaiság, érzelem keveredik, viszont minden epizód végén megoldás születik az adott témában. Hogyan tud valaki beilleszkedni a társadalomba, miután letöltötte börtönbüntetését? Hogy kezd új életet egy nő, aki magára maradt a gyerekeivel állás és anyagi megtakarítások nélkül? Hogy lehet megszabadulni a megbélyegzéstől, ha valakit egy el nem követett bűncselekménnyel vádolnak? ? A tervek szerint A gyanú árnyékában első 14 része a nyári szünet előtt három hétig lesz látható az RTL Klub képernyőjén, de ha megszeretik a nézők, ősszel újabb széria készül. Az első rész május 14-én, hétfőn 19:05-kor lesz látható az RTL Klubon.

1 hozzászólás

  1. Már a holnapi első rész is egy olyan élethelyzetet mutat be, amelyet kevesen tudnának érzelmi válság, gyanúsítgatás, feszültség nélkül megoldani. Egy betegség miatt ugyanis egy gyermekről kiderül, nem az-az apja, aki felnevelte őt. Később, amikor a házaspár a kölcsönös vádaskodáson túlesett és a válóper felé sodródik, egy vizsgálat után megtudja, az anya sem egyezik az eredmények szerint. Mi történhetett? Hogy fordulhat elő ilyen? ? Mindez kiderül A gyanú árnyékában első részéből május 14-én 19:05-kor a Híradó után az RTL Klubon.